RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillere kjøper spillere

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Molde-spillerne, med trioen Petter Rudi, Trond Strande og Magnus Kihlberg i spissen, har startet sin egen innsamling-aksjon for å styrke stallen neste sesong.

Aksjonen har fått navnet «Opptur 2005», og samtlige spillere i Molde har allerede bidratt økonomisk, melder Romsdals Budstikke.

Totalt er 220.000 kroner kommet inn før neste sesong.

- På en måte kan det hende at vi sjøl betaler for at det skal komme nye spillere og gi oss konkurranse om en plass på laget. Men det ser vi på som bare positivt for klubben. Det blir selvfølgelig opp til ledelsen å bestemme hvordan midlene skal brukes. Den eneste forutsetningen er at pengene går direkte inn i den sportslige satsinga for 2005, sier Petter Rudi til avisen, og får støtte av Trond Strande og Magnus Kihlberg.

70.000 rett i kassa
De tre initiativtakerne luftet ideen seg imellom før de presenterte den for spillergruppa i forrige uke. Resultatet ble en spontan innsamling som ga nærmere 70.000 kroner i kassen før selve aksjonen hadde startet.

- Alle sto fritt til å velge hvor mye de ville legge på bordet. Men samtlige i spillerstallen har bidratt, også de som ikke fortsetter i klubben neste år, sier Petter Rudi.

De vil også satse på at det lokale næringslivet i Molde støtter opp om aksjonen «Opptur 2005».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere