RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillermøte i Brann uten Mjelde

Sist oppdatert:
Brann-spillerne luftet sine meninger om den begredelige sesongen før onsdagens trening. Men sjefen var ikke til stede.

Brann har vært det desidert dårligste laget så langt i høstsesongen. Fattige to poeng på fem kamper er fasiten. Brann ligger på sjetteplass etter 18 serierunder, og avstanden opp til serieleder Start er 12 poeng.

Det er ikke godt nok for en klubb som før sesongen hadde ambisjoner om å kjempe om medalje. Onsdag hadde Brann-spillerne det som kan betegnes som et «oppklaringsmøte».

Ordknappe om møtet
- Vi hadde et møte før kampen der vi luftet våre meninger alle sammen. Alle er enige om at vi har spilt for dårlig de siste kampene. Vi har mye å jobbe med fremover, opplyser Branns keeper, Håkon Opdal, til TV 2 Nettavisen.

Brann-spillerne ville imidlertid ikke snakke om hva som ble tatt opp på møtet.

- Men det jeg kan si, er at vi blant annet ble enige om å heve kvaliteten på trening, sier Opdal. Heller ikke Charlie Miller ville snakke om hva som ble sagt på «oppklaringsmøtet».

- Det var et godt møte. Men hva som ble sagt, ønsker vi å holde internt i spillergruppen, sier en ordknapp Miller.

- Møtet var likevel helt nødvendig. Vi hadde mye å snakke om, legger han til.

- Helt nødvendig
Trener Mons Ivar Mjelde var ikke til stede på møtet, men han har fått klar beskjed fra spillerne om hva som ble diskutert.

- Jeg har ingen behov for å gå ut med hva som ble diskutert, forteller Mjelde.

- Hvorfor ikke?

- Folk vil få se hva vi snakket om på trening og i kamp fremover, svarer han.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, etterlyser imidlertid flere av Brann-spillerne en mer engasjert Mjelde på treningsfeltet.

- Ja, jeg kan kanskje bli mer tøffere og pirke mer på treningen, innrømmer Mjelde.

- Men det viktigste fremover blir å jobbe knallhardt, og ha klokkertro på det vi holder på med. Det er mange i denne gruppen som ikke har fått alt ut. Dette må vi gjøre noe med. Som trener i Brann kan jeg ikke gjøre noe med konkurrentene, men jeg kan gjøre Brann bedre. Folk skal få se et helt annet Brann-mannskap fremover. Hele troppen er enige om at vi ønsker å være bedre enn der vi ligger nå, nærmest lover Brann-treneren.

Sprudlende innsats
Og oppklaringsmøtet blant spillerne i Brann så ut til å ha hatt en viss effekt på onsdagens trening. Sjelden har det vært så stort trøkk på en Brann-trening. Og sjelden har trener Mons Ivar Mjelde vært mer engasjert. I snaue to timer pisket han spillerne rundt på treningsfeltet utenfor Brann Stadion.

Hør bare på litt av Mjeldes utrop underveis:

«Charlie, inside, inside!»

«Konsentrasjon!»

«Tempo! 100 prosent!»

«Ønsk ballen, ønsk ballen»

«Det er et enkelt moment det der. Hva tenkte du på?»

- En måned siden sist
- Det er sikkert en måned siden det har vært så stort trøkk på en trening. Nå er jeg helt utslitt, sier en tydelig sliten Martin Knudsen til TV 2 Nettavisen.

- En fantastisk god trening. Lenge siden. Nå må vi bare holde slik fokus fremover også, skyter Charlie Miller inn.

Mons Ivar Mjelde legger ikke skjul på at innsatsen på treningsfeltet onsdag var sprudlende.

- Dagens økt var veldig, veldig bra. Hadde innsatsen vært så god i kamp, og vi hadde tapt, kunne jeg ikke ha kjeftet på spillerne. I dag ga alle alt. Det er slik det bør og skal være, mener Mjelde, som ikke vil være med på at Brann har trent for lite og for dårlig tidligere i sesongen.

- Jeg leste i avisene at vi ikke var i nærheten av å trene like mye som Start. Men har dere virkelig fått med hvor vi mye vi har trent i løpet av året som har gått?

Sier Mjelde. Som altså lover et helt nytt Brann-lag i kampene fremover.

Allerede lørdag er det kamp mot Vålerenga i 4. runde i cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere