RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillerne kan gi Pearce jobben

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Stuart Pearce er manager på prøve. Og hittil har laget imponert under hans ledelse. Nå gjenstår det å se om det er nok til at han får jobben på permanent basis.

MANCHESTER CITY - BIRMINGHAM 3-0: Manchester City har fått sving på spillet de siste ukene, og står etter seieren over Birmingham med bare ett tap på de siste sju kampene. Det er slett ikke verst for et lag som har gjort det å være stabilt ustabile til en kunstart.

Mot Birmingham, som har skuffet i år, var spillet av gammelt merke: Variabelt fra det helt store til det håpløse. Men, laget klarte å stå imot i de svake periodene, og kunne etter hvert innkassere en solid seier.

Det første målet var av den heldige sorten. Robbie Fowler, som ser ut til å ha fått en ny vår, headet i stolpen, så via keeper Maik Taylor og inn i mål.

Enkelt til slutt
Bortelaget prøvde å yppe seg, men klarte ikke å skape så mange sjanser. Det var derfor ikke ulogisk at det var City som også scoret kampens andre mål. Forsvareren Richard Dunne styrte Fowlers frispark inn bak Taylor.

Og fire minutter før kampuret viste 90 minutter kom 3-0. En hands ga straffe, og den satte Antoine Sibierski enkelt inn.

Det er tydelig at Stuart Pearce ønsker jobben, og med den innsatsen spillerne viser på banen kan det bli vanskelig å komme utenom den tidligere så kompromissløse backen når ledelsen skal ta valget.

Manchester City har med seieren også kastet seg inn i kampen om en Uefa-cupplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere