*Nettavisen* Sport.

Spillerne tatt på sengen

Fredrikstad-spillerne var nærmest i sjokk da de fikk beskjeden om at Knut Torbjørn Eggen overlater treneransvaret til Drillo. - Vi ante ingenting, sier Christian Petersen.

10.11.04 18:45

Fredrikstad-spillerne var ikke orientert om nyheten som slo ned som en bombe i Fotball-Norge i ettermiddag: Knut Torbjørn Eggen går over i en assistentrolle, mens Egil Drillo Olsen overtar hovedansvaret i klubben.

Veldig overrasket
- Vi har ikke hørt noen ting, og visste ikke mer enn dere i pressen. Så vi er jo veldig overrasket, sier spillertalsmann Christian Petersen til TV 2 Nettavisen.

- Vi har hatt det veldig fint under Knut Torbjørn, og hadde håpet han skulle fortsette. Når det er sagt har vi selvsagt full forståelse for at han velger å trappe ned av familiære årsaker, sier Petersen, som likevel ser frem til å ha Drillo på plass på Fredrikstad Stadion.

- Det er jo et veldig spennende navn. Han er en velrennomert trener, så dette tyder på at klubben satser hardt videre. Jeg tror jo dette kommer til å skape mye blest rundt FFK, sier midtbanespilleren.

Ikke så ulik hverandre
- Hva får dette å si for Fredrikstads spillestil neste sesong?

- Foreløpig har vi fått vite veldig lite, men styret opplyste at de skulle bygge videre på det fundamentet Knut Torbjørn har lagt. Det vil sikkert bli visse endringer, for eksempel rundt den defensive organiseringen, men jeg tror ikke Knut Torbjør og Drillo står så veldig langt fra hverandre.

- Dessuten har jo Knut Torbjørn vært involvert i prosessen med å få Drillo til klubben, minner Petersen om.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.