RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Spissen Liverpool vil ha

Sist oppdatert:
- Han kan bli bedre enn Thierry Henry, skryter agenten.

Ifølge Sky Sports skal Liverpool ha kastet seg inn i kampen om den franske spissen Loic Remy. Og spillerens agent bekrefter at de røde har forhørt seg om den 23 år gamle spilleren.

- Ja, Liverpool er interessert, og Loic er interessert i Liverpool. Men det har også vært interesse fra Tottenham og West Ham, sier agent Frederic Guerra til Sky Sports fredag ettermiddag.

23-åringen skal være verdsatt til rundt 115 millioner kroner.

Spilleren skal ha blitt fulgt i hele fem år av Liverpools sjefsspeider Eduardo Macia og pengene til en overgang skal allerede være frigjort av klubbens finansdirektør Philip Nash.

- Som Thierry Henry
Liverpool har i lengre tid jaktet en spiss som kan avlaste skadeplagede Fernando Torres, som har slitt mye med skader.

Skal vi tro spillerens agent, kan duoen Torres og Remy også bli et fryktet spisspar om Liverpool skulle få sin mann.

- Han er som Thierry Henry, men jeg tror at om han kommer til England kan han gjøre det bedre enn Henry. Han er en fantastisk spiller. Han er sterk, han er rask og kan bruke begge bein. Han er en komplett spiss og Liverpool kommer til å elske ham, skryter agenten, som tydelig ønsker å se sin klient i rødt.

- Loic har alltid hatt lyst til å spille i England, og Liverpool er en stor klubb. Reiser Loic til Liverpool, så vil han få suksess.

Benzema og Ben Arfa
Remy er født i Lyon og er et produkt av klubben med samme navns ungdomsakademi. Der lærte han sin fotball sammen med mer kjente spillere som Karim Benzema og Hatem Ben Arfa.

Han trives best som ren spiss, men kan også figurere som ving eller offensiv midtbanespiller.

Han klarte imidlertid aldri å etablere seg på et stjernespekket Lyon, og etter bare totalt 15 kamper og ingen fulltreffere på to sesonger forsvant han på lån til Lens i 2007. Der gikk det litt lettere for spissen, og på totalt 12 kamper ble det fire fulltreffere.

Dette var nok til å imponere Nice, som i 2008 punget ut rundt 64 millioner kroner for å sikre seg Remy. I debutsesongen ble det 11 mål på totalt 36 kamper i alle turneringer. Forrige sesong gikk det ennå litt bedre. Da nettet han 15 ganger på totalt 33 kamper.

Landslagsdebuten kom også i 2009 mot Nigeria.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere