Spisskometen forverret Newcastles krisestart

FIN FORM: Odion Ighalo sørget for to nye mål da Newcastle ble slått på bortebane, og står dermed med fire scoringer så langt denne sesongen.

FIN FORM: Odion Ighalo sørget for to nye mål da Newcastle ble slått på bortebane, og står dermed med fire scoringer så langt denne sesongen. Foto: Nigel Roddis (Getty Images)

Storlaget fra Nord-England må fortsatt vente på sesongens første seier.

19.09.15 17:52

NEWCASTLE - WATFORD 1-2:

Newcastles kriseatige start på sesongen fortsatte i samme spor da nyopprykkede Watford kom på besøk til Nord-England lørdag.

Et særdeles svakt hjemmelag viste seg nok en gang fra sin svakeste side og måtte til slutt se seg slått med 1-2 etter at tidligere Lyn-spiller Odion Ighalo nok en gang viste at han er en meget habil målscorer.

Med sitt tredje og fjerde seriemål for sesongen sørget spisskometen for Watfords andre seier for sesongen, mens Newcastle på sin side måtte registrere sitt fjerde tap og erkjenne at sesongens første seier ennå lar vente på seg.

- Det kan bli en kjapp exit på Steve McClaren om ikke dette endrer seg relativt raskt, sa Erik Thorstvedt i TV2s Premier League-studio.

- Dette begynner så absolutt å ligne på en krise for Newcastles del, fastslo Aleksander Schau.

Ighalo ganger to
Selv om gjestene fra Londons utkant dro i land en hyggelig borteseier, var det ellers svake verter som var nærme scoring tidlig i kampen. Et innlegg fra Daryl Janmaat overlistet Watford-forsvaret, og da også Ayoze Perez bommet på ballen falt muligheten istedenfor til Papiss Cisse som klarte å fyre av et brukbart skudd. Heurelho Gomez hadde imidlertid ingen problemer med å redde.

Bare to minutter senere var det dermed Watford som kunne juble for kampens første mål, da Odion Ighalo vendte bort Janmaat inne i vertenes felt og sendte avgårde et skudd i nærmeste hjørne. Tim Krul var ikke raskt nok nede og gultrøyenes ledelse var et faktum.

Newcastle klarte ikke å gjøre stort ut av sitt store ballinnehav, og like før halvtimen var spilt fikk Steve McClaren og co. seg enda en trøkk i fleisen.

Igjen var det Odion Ighalo som sto for nettkjenningen, etter at han denne gangen lenket opp med spissmakker Troy Deeney. Deeneys pasning åpnet hele Newcastle-forsvaret og fant Ighalo på løp. Han rundet keeper Krul og satte ballen enkelt i det tomme målet.

Fornyet spenning
Newcastle-fansen viste sin misnøye med prestasjonen og kastet ukvemsord etter laget da spillerne gikk til pause. Om det var utslagsgivende vites ikke, men trykket fra hjemmelaget var stort i åpningsminuttene av andre omgang, og da timen var passert ble det fornyet spenning.

Moussa Sissoko kombinerte med Janmaat som hadde blitt med opp. Senegaleseren la til slutt ballen tilbake i feltet og den nederlandske høyrebacken smelte ballen i mål under keeper Gomes.

Newcastle klarte imidlertid ikke å komme noe nærmere, og må dermed Steve McClaren må dermed innstille seg på store mengder kritikk den neste uka. Og for å gjøre vondt verre: I de to neste kampene møter man Chelsea og Manchester City ...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.