RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spisskrise i Aston Villa

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Og da tror vi på solid sjanse for Fulham lørdag. Sjekk lørdagens oddstips.

Det er som vanlig et meget innholdsrikt langoddsprogram denne lørdagen, med kamper fra alle de store ligaene i Europa i tillegg til avslutningsrunden i den norske toppserien for kvinnene og noen svenske ishockeykamper.

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg: Håkon med nye supertips?

Premier League: Skade- og karantenerapport

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Oddstips 1: Sunderland slår kraftig tilbake
Tippetips: Vi garderer ikke Manchester United

Etter to strake tap ( de første for sesongen) slo Fulham tilbake med 2-0 seier hjemme mot Wigan sist lørdag. Lørdag er det enda flere gode nyheter da viktige spillere som Damien Duff og Dickson Etuhu returnerer etter skader. Andy Johnson fikk noen minutter som innbytter sist, og nærmer seg både startoppstillingen og ikke minst scoringer. Bobby Zamora er som kjent langtidsskadd, men ellers er det en lys skadesituasjon nå på Craven Cottage. Hjemme har Fulham prestert 2-2-1 til nå, tapet kom mot Tottenham. Mens hjemmelaget har spilt uavgjort hjemme mot Manchester United og Everton.

Nå kan du tippe på iPhone

Da er det verre stilt for bortelaget Aston Villa. Med alle de viktige spissene ute av drift, da både Agbonlahor, Heskey og John Carew er skadet. Viktige Stilian Petrov mangler fortsatt. Ukjente (for oss nordmenn) Nathan Delfouneso skal etter det engelske medier melder spille spiss lørdag, muligens sammen med Marc Albrighton. Det står 3-4-2 på siste ni i tilsvarende oppgjør, men nå synes vi Fulham stiller med de beste kortene og når hjemmelaget får viktige spillere tilbake, mens bortelaget rammes av viktige fravær, setter vi en ren H her. Aston Villa har for øvrig ikke scoret på sine tre siste ligamatcher, og det nok fare for at dette blir den fjerde ligakampen på rad uten nettkjenning for Birmingham-laget.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Hjemmeseier på Craven Cottage betales med 2,25 og kampen kan selvsagt spilles som singel. Vi velger singelvarianten i dag og setter 100 kroner på Fulham tar sin tredje hjemmeseier for sesongen mot et svekket Aston Villa.

Spilleforslag 2 lørdag:
Kamp 46 Fulham - Aston Villa 2,25 2,95 2,75
Her kan du levere denne singelen (innsatsen bestemmer du selv)

Øvrige vurderinger lørdag:
- Tilsynelatende knallodds på serietoer Røa borte mot Lillestrøm, men forstyrrer neste helgs cupfinale? Uansett er 2,85 på det klart beste laget interessant
- Kan Bolton true et Tottenham-lag uten Rafael Van Der Vaart. 2,80 på Bolton synes vel høyt betalt.
- Everton har vi brukt som sikker på Tippekupongen, men 1,70 er litt vel lavt på Langoddsen, selv om vi tror sterkt på Everton-seier
- Vi var lenge inne på å foreslå godtgående Coventry hjemme mot Leeds. 2,20 er bra betalt på hjemmelaget som får den svært viktige spissen Freddy Eastwood tilbake
- Dessverre ikke mye interessant på kveldskampene lørdag, men vi tror på brukbar sjanse for hjemmelagene Bologna, Saint-Etienne og Real Sociedad
- Rennes trodde vi lenge på hjemme mot skaderammede Lyon, men tre karantener på hjemmelaget kjølnet interessen på den kampen.
- I Championship møtes formlagene (spillestopp 18.20) Derby og Portsmouth i en svært åpen kamp
- Og Espanyol sliter med tildels mange skader og kanskje Malaga kan overraske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere