RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spisskrise i United

Manchester United er i problemer på grunn av Wayne Rooneys temperament. I de neste tre kampene må United klare seg med Alan Smith som eneste spiss.

Manchester United er i kjempeform om dagen, til tross for at Ruud van Nistelrooy, Ole Gunnar Solskjær og Louis Saha er skadet. Spørsmålet er hvordan de takler å miste Wayne Rooney også.

19-åringen velger trolig å akseptere det engelske fotballforbundets tre kamper lange karantene, slik at han kan stå over kampene mot Middlesbrough, Tottenham og Exeter framfor kampene mot Chelsea og Liverpool.

Det etterlater Sir Alex Ferguson med kun Alan Smith som den eneste rendyrkede spissen i troppen. Smith er god, men ingen goalgetter, noe han demonstrerte med all mulig tydelighet da han bommet på åpent mål mot Astin Villa.

Trøsten for Ferguson er at Ryan Giggs er i storform om dagen. Waliseren blir trolig skjøvet fram på banen for å hjelpe Smith og Manchester United med målproduksjonen i de kampene Rooney soner karantene.

- Giggs kan spille i den rollen. Han har gjort det mange ganger tidligere, med gode resultater. Han kan ligge bak spissen og skape mange problemer, mener Ferguson.

- Ryan har vært i helt fantastisk form. Gjennombruddshissigheten hans ble for mye for Aston Villa. Han var en konstant trussel mot dem, skryter Uniteds skotske manager.

Også Paul Scholes er i kjempeslag for tiden. Han har scoret sju mål på de siste åtte kampene, mens Giggs har scoret i de to siste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere