*Nettavisen* Sport.

Spisslegenden til Nettavisen: - Håper Ødegaard blir en massiv suksess og kommer til Liverpool

FANTASTISK SPILLER: Robbie Fowler har et lite håp om at Martin Ødegaard kan komme til Liverpool en dag. Foto: (Getty Images)

Ønsker nordmannen lykke til foran det som kan bli Real Madrid-debuten.

23.05.15 19:55

STOCKHOLM / OSLO (Nettavisen): Lørdag kveld kan Martin Ødegaard skrive historie, dersom han får spilletid i Real Madrids siste seriekamp for sesongen.

16-åringen er en del av troppen mot Getafe, og blir klubbens yngste spiller gjennom tidene med god margin om han starter eller kommer innpå i løpet av kampen.

Fantastisk Ødegaard
Foran den potensielt historiske begivenheten, kommer det lykkeønskninger fra celebert hold.

Liverpools spisslegende Robbie Fowler er i Stockholm i forbindelse med billøpet Gumball 3000, som for øvrig kommer til Oslo på søndag, og snakket varmt om Ødegaard da han møtte Nettavisen.

- Jeg har mange venner i Norge, og selv om jeg aldri har sett ham spille selv, sier de at han er en helt fantastisk spiller. Han har kommet til en fantastisk klubb i Real Madrid og han fortjener det. Han er åpenbart en svært talentfull gutt som har jobbet hardt for å komme dit han er, sier Fowler til Nettavisen.

Les også: Verdens mest elleville billøp kommer til Norge i helga

Til Liverpool?
- Jeg håper han blir en massiv suksess i Real Madrid og at han gjør det bra for Norge. Hvem vet hva framtiden bringer ... Han er en god spiller og forhåpentligvis ser vi ham i en Liverpool-drakt en gang, sier Fowler med et glimt i øyet, vel vitende om at Ødegaard har vært holdt med Liverpool siden han var liten.

- Synes du det var synd at han ikke dro til Liverpool?

- Det er ikke opp til meg å si noe om. Han tok det valget han mente var det rette for ham, og jeg ønsker ham lykke til. Han har sannsynligvis en veldig bra familie i ryggen som har hjulpet ham å finne seg til rette i Madrid, avslutter Fowler.

Kampen mellom Real Madrid og Getafe har avspark klokken 20.30. Du kan følge den i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.