Spissveteran klar for Glimt

Spissveteranen Titten Stensland har skrevet under for Bodø/Glimt. 32-åringen kommer fra spill i 3. divisjonsklubben Steigen.

25.08.04 17:25

- Titten er spilleklar for oss til mandagens kamp mot Tromsø. Han kommer gratis til oss, sier Bodø/Glimts sportslige leder Tor-Ove Falch til TV 2 Nettavisen.

Titten Stensland har puttet jevnt med mål i 2. og 3. divisjon de siste sesongene, og satte foreløpig punktum for karrieren i Steigen med tre mål mot Junkeren.

- Han kommer fra 3. divsjon, og vi har nå bestemt oss for å gi ham en mulighet på det øverste nivået, sier Falch.

Backup
Spissveteranen Stensland rakk å bli 32 år gammel før han fikk sjansen i Tippeligaen.

- Stensland er 32 år, og derfor har vi i første omgang valgt å gi ham en kontrakt som i første rekke gjelder ut sesongen, opplyser Tor-Ove Falch.

- Han blir i første rekke en backup for oss på grunn av spissituasjonen i klubben vår for øyeblikket. Det er ikke ventet at han skal gå rett inn på laget, forteller Glimts sportslige leder.

Spissen jobber i Bodø kommune, som også er sponsor for Glimt, og onsdag fikk han permisjon fra jobben. Dermed kunne overgangen til Tippeligaen gå i orden.

- Jeg håper å få sjansen i Tippeligaen. Det er jo derfor jeg gidder holde på med dette, sa han til TV 2 Nettavisen tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.