RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sponser fotballen med 274 mill

Foto: Yngve Haavik, NFF
Sist oppdatert:
Ny samarbeidsavtale mellom Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Norsk Tipping.

De tre partene presenterte torsdag den nye avtalen som altså innebærer at Norsk Tipping går inn med 274 millioner over en fireårsperiode.

Avtalen innebærer blant annet en årlig forsterket satsing på bredde- og kvinnefotball verdt 7,5 millioner, heter det i en pressemelding.

- Avtalen innebærer en videreutvikling av et langt og nært samarbeid mellom norsk fotball og Norsk Tipping, som er en særdeles viktig aktør for fotballen og norsk idrett generelt, sier generalsekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund.

- Den nye avtalen innebærer en sterkere konkretisering av NFFs og toppklubbenes forpliktelser overfor NT. NTF har vært tett involvert i utformingen av avtalen som innebærer en styrking av samarbeidet mellom toppklubbene og Norsk Tipping. Vi ønsker å bidra til at NT beholder sin suverene posisjon i norsk fotball, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Niels Røine.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere