RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprekk på våren - som vanlig

Charlton Athletic
Charlton Athletic
Sist oppdatert:
Charlton er sin vane tro i dårlig form når serieavslutningen nærmer seg. Men mot Aston Villa fikk de hvertfall med seg ett poeng tilbake til London.

ASTON VILLA – CHARLTON 0-0: Aston Villa førte førsteomgangen, mens Charlton var det beste laget i andre. Sånn sett var uavgjort greit.

Men tross det ene poenget er ikke Charltons manager Alan Curbishley fornøyd om dagen. Det har han heller ikke grunn til, laget hans har bare vunnet én av de siste ti kampene.

- Jeg så statistikkene komme opp på TV her om dagen, og jeg kunne ikke tro hva som har skjedd med oss de siste fem sesongene, hvordan resultatene har gått mot oss i de avsluttende fasene hvert år, sa Curbishley etter kampen, ifølge Sportinglife.

Han berømmet likevel laget for å holde buret rent, ofte tidligere har mange unødvendige baklengsmål vært problemet for London-laget.

Aston Villa har en ujevn sesong bak seg, men med en god avslutning på sesongen kan Uefa-cupspill neste år fort være en realitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere