*Nettavisen* Sport.

Spurs gir opp Scott Parker

Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Spurs har ikke penger nok til å hente midtbanestjernen, mener Harry Redknapp.

17.07.11 15:14

At Tottenham-manager Harry Redknapp er en av Scott Parkers beundrere, er det liten tvil om.

Allerede i fjor sommer forsøkte manageren å hente midtbanespilleren fra West Ham, uten å lykkes. Men da West Ham rykket ned fra Premier League sist sesong, forventet nok mange at 30-åringen kunne havne på White Hart Lane.

Det kommer ikke til å skje, skal vi tro Tottenham-manageren nå.

- Klubben går ikke med på det
Chelsea er allerede nevnt som et mulig mål for midtbanespilleren, mens Aston Villa skal ha tilbudt West Ham sju millioner pund for Parker.

Mye penger, selvsagt, men det høres da ut som en sum som Tottenham bør klare å konkurrere med?

Harry Redknapp er ikke enig.

- Om du regner med en overgangssum på omtrent åtte millioner pund, pluss sign-on-fee og lønninger, snakker du plutselig om en avtale verdt 30 millioner pund, forklarer Spurs-manageren til avisa Sunday Mirror.

- Det er ingen mulighet for at klubben vil stå for en slik avtale med en 30 år gammel spiller som ikke har noen salgsverdi når kontrakten går mot slutten, mener Redknapp.

- Skremmende
Om Tottenham ikke bruker så mye penger, er det andre klubber som gjør det.

Med innkjøpene som en klubb som Manchester United har gjort denne sommeren, er ikke Redknapp i tvil om at de røde djevlene kommer til å være godt rustet til å forsvare sist sesongs serietittel.

- Det er skremmende å se United, som er de regjerende mesterne, bruke over 50 millioner pund på Phil Jones, Ashley Young og David de Gea, mener manageren, som likevel slår fast at de tre spillerne kan komme til å være verdt gull for rødtrøyene.

Om ikke Tottenham skaffer seg Scott Parker, er det likevel noe godt nytt som venter Spurs-fansen denne helgen.

Roman Pavlyuchenkos framtid i klubben har nemlig lenge vært usikker, men nå forteller russerens agent at spissen stortrives i Tottenham.

- Vi bryr oss ikke om noen av de andre tilbudene. Roman vil bli i London. Hjertet hans er i Tottenham, sier agenten Oleg Artemov, ifølge Sky Sports.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag