Gå til sidens hovedinnhold

- Spurs kaprer Southamptons mirakelmann

Paul Mitchell skal ha sagt opp i Southampton.

Nettavisen skrev i forrige uke en sak om Paul Mitchell, som er sjefsspeider og har hovedansvaret for rekruttering i Southampton. Ifølge Daily Mail skulle Tottenham være svært interessert i å hente 33-åringen til London.

Mitchell får mye av æren for Southamptons mange gode spillerkjøp de siste sesongene og Spurs-manager Mauricio Pochettino, som kom til klubben fra nettopp Southampton i sommer, skal være svært begeistret for Mitchell.

- Sagt opp
Nå melder Telegraph at Mitchell skal ha sagt opp sin jobb i Southampton, for å bli en del av rekrutteringsstaben i Tottenham. Styreformann Daniel Levy skal være svært lysten på å styrke denne delen av londonklubbens drift.

Telegraph skriver at Mitchell får en lignende rolle i Tottenham, men at hans jobb ikke kommer til å komme i konflikt med sportsdirektør Franco Baldini.

Det er Baldini som har hovedansvaret for spillerkjøp i Spurs.

Mitchell skal i hovedsak jobbe med å finne unge talent for Tottenham og han skal også bruke sine metoder for å analysere de som allerede er i klubben.

Høyere lønn
33-åringen vil trolig få en solid lønnsforhøyning i Spurs.

Tottenham hentet spillere som Eric Dier, Michel Vorm, Ben Davies, Federico Fazio og Benjamin Stambouli i sommer, men ingen av nykommerne har overbevist stort og Pochettino skal ha et ønske om nye folk i januar.

Southampton-duoen Jay Rodriguez og Morgan Schneiderlein skal være blant spillerne argentineren har høyt på ønskelisten, skriver Telegraph.

Selv om Southampton nå ser ut til å miste sin overgangsgeneral, føler klubben seg trygg på å kunne fortsette den gode trenden på overgangsmarkedet. For selv om den lille klubben har mistet profiler som Pochettino, styreformann Nicola Cortese og fem etablerte stjerner i løpet av det siste året, imponerer Southampton stadig i Premier League.

Laget er nummer to etter elleve serierunder.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken