RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs-legende slakter klubben

TAP: Tottenham røk hodestups ut av Europa League mot Benfica.
TAP: Tottenham røk hodestups ut av Europa League mot Benfica. Foto: Francisco Seco (AP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mener klubben har kastet bort 1,1 milliarder kroner.

Torsdag kveld ble det klart at Tottenhams Europa League-eventyr er over for denne gang. Benfica ble for sterke for Tim Sherwood og hans menn.

Forhåpningene på White Hart Lane var skyhøye før denne sesongen, men etter hvert som dagene har gått, har optimismen stadig blitt mindre.

Før jul måtte André Villas-Boas ta sin hatt og gå etter et ydmykende tap for Liverpool. Portugiseren hadde etter sigende mistet spillergruppens tillit.

Samtidig som Villas-Boas måtte gå, ble det også mer og mer klart at det mange trodde hadde vært supersigneringer i fjor sommer, ikke var det.

Dyrekjøpte menn som Erik Lamela og Roberto Soldado hadde ikke innfridd.

- Kjøpt feil
Nå går tidligere Tottenham-spiller- og manager Glen Hoddle knallhardt ut mot klubben han har sterke følelser for. Han mener det ble gjort mye galt i fjor.

- Klubben har kjøpt helt feil type spillere og det viser bare at det å kaste om seg med penger ikke svaret på alt. Klubben trenger en bedre strategi og stabilitet. Laget må bygges med riktig stil og riktig blanding av spillere. Så langt har ikke Tottenham fått til det. Det er ingen visjon, sier han til DailyMail.

- Tottenham brukte 110 millioner (rundt 1,1 milliarder norske kroner) pund på å erstatte Gareth bale og Tom Huddlestone. De hentet mange spillere. Bra spillere, men ingen klassespillere.

Hoddle liker ikke spillestilen til sin gamle klubb.

KRITISK: Tidligere Tottenham-manager Glenn Hoddle.

- Når jeg ser kamper, så er det umulig å tenke seg at noen av disse spilleren skal slå den avgjørende pasningen som vil åpne opp et forsvar, sier han.

Tidligere Tottenham-spiss Gary Lineker er en annen som er lite imponert over det som har blitt gjort på White Hart Lane den siste tiden.

- Kritikk hjelper ikke
I det som angivelig skulle være et vits omtalte den tidligere storscoreren Roberto Soldado som «s**t» på nettsamfunnet Twitter torsdag kveld.

Det likte ikke Tim Sherwood.

- Mot Benfica viste de moral og ståpåvilje når det virkelig trengtes. De må fortsette slik ut denne sesongen. Det er mange tøffe kamper igjen, sier han.

- Jeg vet ikke så mye om Gary, men det hjelper lite å kritisere. Soldado trenger all den hjelpen han kan få, sier Tottenhams manager.

Tottenham møter Southampton i Premier League søndag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere