*Nettavisen* Sport.

Spurs med ny perle

Foto: Scanpix

Scoret Gareth Bale årets mål da han senket Stoke?

22.08.10 09:47

STOKE-TOTTENHAM 1-2: Roman Pavluychenko fikk kanontreff da Tottenham dro hjem fra Sveits med et hederlig resultat tidligere i uka, men klubbkollega Gareth Bale ville ikke være noe dårligere.

Den anvendelige flankespilleren hadde allerede gitt Tottenham en merkelig ledelse – ved hjelp av nesetippen – bare for å se svakt forsvarsspill gjøre jobben enkelt for Tony Pulis’ hardtarbeidende mannskap.

Aaron Lennon slo en utsøkt pasning fra sekstenmeteren, ute på venstresiden lå Bale og ventet, bøyde seg bakover – og hamret ballen på direkten i det motsatte krysset.

En perle av de virkelig sjeldne, vel verdt de berømte inngangspengene alene.

Stoke er likevel ikke et lag som gir seg lett, og pottemakerne kjempet bra på i annenomgang. Spurs-forsvaret så rufsete ut ved flere ganger, men med en Heurelho Gomes som fortsetter storspillet fra fjorårssesongen er det fortsatt håp om god poengsanking for Harry Redknapps mannskap.

Det ble tre denne gangen, selv om de fleste er enige i at det bare skulle være ett. I siste minutt av ordinær tid fikk Stoke corner, Jon Walters headet på mål fra to meter – og sannsynligvis fikk Stoke-spilleren lærkula over mål, til tross for at en Tottenham-arm fikk blokkert avslutningen.

Dommer Chris Foy fikk verken med seg noe mål eller hands, og vinket i stedet spillet videre. Helt greit hvis du er Tottenham-supporter, Tony Pulis’ mannskap og tilhengere er neppe like fornøyd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.