Spurs-seier etter strålende scoring

Foto: AP Photo/Scanpix

Frederic Kanoute ble spilt gjennom, skar innover og dundret ballen i nærmeste kryss. Med det målet sikret Tottenham seg sin tredje strake seier.

11.12.04 20:36

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 0-1:

Over 45000 tilskuere hadde dukket opp på The City of Manchester Stadium for å nyte engelsk toppfotball.

I pausen kunne man risikert at mange av dem hadde stormet til billettlukene for å kreve pengene tilbake.

En tam omgang endte målløst, og hjemmelaget hadde usedvanlig lite å by på.

Tottenham best
Nærmest mål var Tottenham, som hadde to store sjanser. Men Rohan Ricketts og Robbie Keane satte begge ballen like utenfor David James’ mål da de hadde muligheten.

Først etter hvilen kom uttellingen da Kanoute presenterte seg på best mulig måte. Det nydelige målet førte til enda sårere hodebunner for hjemmefansen. Og det var med god grunn de lyseblå supporterne rev seg i håret.

City prøvde å presse bortelaget tilbake etter målet. Men det ble med noen spede forsøk, og Paul Robinson i Spurs-buret ble sjelden truet.

Nærmest scoring var igjen Robbie Keane. Han rundet keeper James, men Distin blokkerte skuddet fra spiss vinkel på streken.

Mot slutten pumpet Kevin Keegans blåtrøyer ballen opp i håp om å utligne. Storvokste James var også oppe på dødballer, men burvokteren lyktes heller ikke i å komme til avslutning.

Dermed ebbet det hele ut med borteseier i Manchester, fortjent nok. Tottenham ser endelig ut til å få litt sving på sakene, og tok sin tredje strake seier.

Skuffet Keegan
- Det var en veldig skuffende opptreden, sa en frustrert Keegan etter kampen, ifølge Sportinglife.

- Vi så ikke ut til å kunne score, og det vil være en del spillere som ikke vil være fornøyde med sin innsats.

- Hvis vi har fem eller seks spillere som presterer under pari, vil vil bli slått. Og det var det som skjedde, mente Keegan.

- Tottenham skapte alle de beste sjansene, og fortjente seieren sin, innrømte han.

Fra syndebukk til helt
Mot Liverpool i ligacupens kvartfinale forrige uke ble Frederic Kanoute syndebukken for Tottenham, da han handset og forærte de røde et straffespark.

Denne gangen kunne franskmannen smile som den store helten.


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.