*Nettavisen* Sport.

Spurs sikret tidligere United-talent

Foto: PA Photos/Scanpix

Ble ikke enig med United i fjor. Henter spilleren fra belgisk klubb nå.

03.01.13 19:24

Midtstopperen Ezekiel Fryers spilte for Manchester United i perioden 2009 til 2012. I fjor sommer gikk han imidlertid videre til Standard Liege.

I løpet av tiden hos Old Trafford-klubben fikk han totalt med seg to a-lagskamper for storklubben. Da han i fjor sommer gikk til den belgiske klubben hadde han lenge blitt jaktet av Andre Villas-Boas' Tottenham. Torsdag fikk Spurs endelig kloa i stopperen.

sin nettside bekrefter londonklubben at den talentfulle spilleren nå er hentet inn til White Hart Lane. Han slutter seg til klubbens utviklingsavdeling.

Dermed har Tottenham sikret seg Fryers uten å måtte betale nevneverdig med kompensasjon til Premier League-rival Manchester United.

Da Fryers sist var aktuell for klubben krevde United mer enn det Tottenham var villig til å betale, men ved å vente seks måneder har Spurs nå fått sin mann likevel.

Da Fryers i fjor sommer gikk til Standard Liege, skrev han under en toårskontrakt. Spurs oppgir ikke hvor mye de nå har betalt for å sikre seg stopperen.

Det opplyses heller ikke hvor lang kontrakt Fryers er signert på.

Fryers har spilt en rekke u-landskamper for England og har representert nasjonen på både U16, U17 og U19-nivå. Han er 20 år og kan spille både stopper og back.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.