RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs sikret tidligere United-talent

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Ble ikke enig med United i fjor. Henter spilleren fra belgisk klubb nå.

Midtstopperen Ezekiel Fryers spilte for Manchester United i perioden 2009 til 2012. I fjor sommer gikk han imidlertid videre til Standard Liege.

I løpet av tiden hos Old Trafford-klubben fikk han totalt med seg to a-lagskamper for storklubben. Da han i fjor sommer gikk til den belgiske klubben hadde han lenge blitt jaktet av Andre Villas-Boas' Tottenham. Torsdag fikk Spurs endelig kloa i stopperen.

sin nettside bekrefter londonklubben at den talentfulle spilleren nå er hentet inn til White Hart Lane. Han slutter seg til klubbens utviklingsavdeling.

Dermed har Tottenham sikret seg Fryers uten å måtte betale nevneverdig med kompensasjon til Premier League-rival Manchester United.

Da Fryers sist var aktuell for klubben krevde United mer enn det Tottenham var villig til å betale, men ved å vente seks måneder har Spurs nå fått sin mann likevel.

Da Fryers i fjor sommer gikk til Standard Liege, skrev han under en toårskontrakt. Spurs oppgir ikke hvor mye de nå har betalt for å sikre seg stopperen.

Det opplyses heller ikke hvor lang kontrakt Fryers er signert på.

Fryers har spilt en rekke u-landskamper for England og har representert nasjonen på både U16, U17 og U19-nivå. Han er 20 år og kan spille både stopper og back.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere