RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs sjanseløs mot Everton

Wayne Rooney kan bli sommerens store overraskelse i EM. Det håper både Eriksson og Owen.
Wayne Rooney kan bli sommerens store overraskelse i EM. Det håper både Eriksson og Owen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Matthew Roberts
Sist oppdatert:
Everton spilte uten både Wayne Rooney og Duncan Ferguson, men hadde ingen problemer med å slå et svakt Tottenham-lag.

EVERTON - SPURS 3-1: Everton gikk forbi Tottenham og opp på 12. plass på tabellen i Premier League etter de tre poengene klubben ble belønnet med langfredag.

Uttrykket "Like enkelt som å stjele sukkertøy fra en unge" var pinlig passende for hvor enkelt Everton fikk det i hjemmekampen mot Tottenham.

David Unsworth beinet inn Evertons første mål i det 17. minutt, etter at et innlegg fra Thomas Gravesen ble stusset videre. Unsworth spilte for øvrig sin 300. kamp for Everton i Premier League.

Gary Naysmith scoret det andre målet sju minutter senere, med et nydelig frispark som gikk gjennom eller over Tottenhams mur. Og 2-0-ledelsen var fortjent.

Mot slutten av første omgang fikk Everton et nytt frispark like utenfor Spurs-feltet, i samme posisjon som ved 2-0-målet.

Denne gang var det Thomas Gravesen som skjøt. Dansken valgte å gå for styrke, og skjøt en knallhard markkryper som Kasey Keller ikke klarte å holde.

På returen var Joseph Yobo lynraskt fremme og dunket inn 3-0 i åpent mål.

Stephen Carr reduserte til 1-3 et kvarter før slutt - og ble utvist et par minutter senere da han fikk sitt andre gule kort for kvelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere