Spurs-sjefen: - Vi er på rett vei

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sier han bruker all tid på å bedre resultatene. Han kan ikke bruke tid på mulig eierskifte og stadionutfordringer.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sier han bruker all tid på å bedre resultatene. Han kan ikke bruke tid på mulig eierskifte og stadionutfordringer. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Og Mauricio Pochettino styrer unna utenomsportslig støy.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sier han bruker all tid på å bedre resultatene. Han kan ikke bruke tid på mulig eierskifte og stadionutfordringer.

Klubben fra Nord-London avviste denne uken at eier Joe Lewis har vært i samtaler med aktuelle interessenter om et salg.

Samtidig skaper eiendomskrangling i rettsvesenet utfordringer for et nytt stadionanlegg på White Hart Lane.

I 2017/18-sesongen risikerer den stolte klubben å måtte spille på lånt gress. Både Wembley og Milton Keynes er nevnt som mulige midlertidige hjem for Erik Thorstvedts gamle klubb.

– Mitt ansvar er å vinne hver eneste kamp, ikke hva som skjer på eiersiden eller det som skjer på utsiden, sier Pochettino.

– Vi må jobbe hardt og vinne mange kamper. Du trenger alltid tid og lidenskap. Du trenger også resultater. Jeg føler vi er på rett vei, fortsetter den tidligere Southampton-manageren.

Han må klare seg uten Roberto Soldado i helgen. Spanjolen har et nakkeproblem. Derimot kan nykommerne Federico Fazio og Benjamin Stambouli få sin Spurs-debut. (©NTB)

LES:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.