RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs-sjefen raser: - Det er uakseptabelt

SINT: Mauricio Pochettino reagerer på hetsen i Serbia.
SINT: Mauricio Pochettino reagerer på hetsen i Serbia. Foto: Novak Djurovic (Reuters / NTB scanpix)
Reagerer etter jødehets i Serbia.

Det var under Europa League-kampen mellom Tottenham og Partizan Beograd fra Serbia at det var en del hets fra tribunen i den serbiske hovedstaden.

Det ble blant annet holdt opp plakater med antisemittisk innhold. På en av plakatene stå det: «Only jews and pussies». Banneret som ble holdt opp var en slags baserte seg på logoen til TV-showet «Only fools and horses».

Delegater fra det europeiske fotballforbundet ble gjort oppmerksom på plakatene i pausen, men ingenting ble gjort for å få dem fjernet.

Det skriver Daily Mail fredag.

Tottenham, som har en sterk jødisk tilknytning kommer trolig til å legge inn en offisiell klage mot denne hetsen i løpet av de neste 48 timene.

UEFA kommer til å vurdere den offisielle kamprapporten, før de bestemmer seg for om det vil komme en reaksjon mot Partizan i etterkant av oppgjøret.

Klubben kan bli straffet med at publikum nekets adgang til hjemmekamper. I 2007 ble Partizan kastet ut av europacupen, på grunn av lignende problemer.

Tottenham-sjef Mauricio Pochettino var rasende etter kampen.

- Jeg så det ikke, men vi har blitt gjort oppmerksomme på det. Det er totalt mangel på respekt. Det er en skam, for atmosfæren kunne vært så bra.

- Det mangel på respekt, uakseptabelt og et stort problem for oss, sier han.

Selve kampen ble en lite underholdene affære som endte 0-0.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere