Spurs-sjefen raser: - Det er uakseptabelt

SINT: Mauricio Pochettino reagerer på hetsen i Serbia.

SINT: Mauricio Pochettino reagerer på hetsen i Serbia. Foto: Novak Djurovic (Reuters / NTB scanpix)

Reagerer etter jødehets i Serbia.

Det var under Europa League-kampen mellom Tottenham og Partizan Beograd fra Serbia at det var en del hets fra tribunen i den serbiske hovedstaden.

Det ble blant annet holdt opp plakater med antisemittisk innhold. På en av plakatene stå det: «Only jews and pussies». Banneret som ble holdt opp var en slags baserte seg på logoen til TV-showet «Only fools and horses».

Delegater fra det europeiske fotballforbundet ble gjort oppmerksom på plakatene i pausen, men ingenting ble gjort for å få dem fjernet.

Det skriver Daily Mail fredag.

Tottenham, som har en sterk jødisk tilknytning kommer trolig til å legge inn en offisiell klage mot denne hetsen i løpet av de neste 48 timene.

UEFA kommer til å vurdere den offisielle kamprapporten, før de bestemmer seg for om det vil komme en reaksjon mot Partizan i etterkant av oppgjøret.

Klubben kan bli straffet med at publikum nekets adgang til hjemmekamper. I 2007 ble Partizan kastet ut av europacupen, på grunn av lignende problemer.

Tottenham-sjef Mauricio Pochettino var rasende etter kampen.

- Jeg så det ikke, men vi har blitt gjort oppmerksomme på det. Det er totalt mangel på respekt. Det er en skam, for atmosfæren kunne vært så bra.

- Det mangel på respekt, uakseptabelt og et stort problem for oss, sier han.

Selve kampen ble en lite underholdene affære som endte 0-0.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.