RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs snuser på Demba Ba

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Vi har hørt han har en utkjøpsklausul, sier Harry Redknapp.

Demba Ba har vist seg som en fantastisk målscorer så langt denne Premier League-sesongen og spissen har nettet 15. ligamål.

Newcastle-spilleren, som ble hentet gratis fra West Ham i sommer, har med bakgrunn i dette av mange blitt hyllet som sesongens beste signering.

Bas herjinger har heller ikke gått motstandernes managere forbi og siden det nå er mini-«Silly Season» lar ikke ryktene vente på seg.

- Alle kunne fått ham
Tottenham-manager Harry Redknapp er blant dem har notert seg Newcastle-spillerens målshow og White Hart Lane-klubben har allerede blitt koblet til spissen.

- Demba Ba har gjort det veldig bra, har han ikke? Plutselig følger alle med på ham. For ett år siden kunne hvem som helst hentet ham, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

- Ba har gjort en fantastisk jobb. Uttellingen hans er jo helt utrolig. Han er trolig den fremste formspissen uansett hvor du ser i verden akkurat nå, fortsetter Tottenham-manageren.

Tottenham har lenge vært på jakt etter en goalgetter og klubben blir daglig koblet med nye spillere. Redknapp gjør ikke akkurat noe for å dempe ryktene rundt et spisskjøp.

- Vi har fått høre at han har en utkjøpsklausul i kontrakten. Det er det eneste vi vet, sier Spurs-sjefen.

- Som sagt så har han virkelig gjort det bra og det vil bli interessant å se hva som skjer, men enn så lenge så gjør han det han gjør i Newcastle, sier Redknapp.

Mange rykter
Den 64 år gamle manageren tror uansett ikke det kommer til å skje noe i januarvinduet.

- Han reiser til afrikamesterskapet nå og blir borte en måned. Jeg er også sikker på at Newcastle vil beholde ham. Han ville være vanskelig å erstatte for dem, sier Redknapp.

Tottenham blir også koblet til Blackburn-duoen Chris Samba og Junior Hoilett, samtidig som også Gary Cahill fortsatt ska være på radaren til londonklubben.

- Chris og Junior er to gode spillere, men jeg er sikker på at Steve Kean ikke ville miste dem. Spesielt slik situasjonen er i Blackburn om dagen, sier Redknapp.

- Når det gjelder Cahill så er jeg selvfølgelig interessert. Det er helt klart. Men jeg vet ikke hvordan situasjonen der er med tanke på Chelseas interesse, avslutter Spurs-sjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere