*Nettavisen* Sport.

Stabæk sier opp spillere

Foto: Scanpix

Det bekrefter Joachim Waltin i NISO.

17.12.11 16:35

Stabæk skal ha sendt oppsigelsesbrev til flere spillere med løpende kontrakter. Det bekrefter NISO-leder Joachim Waltin overfor NTB.

- Jeg vil ikke gå inn på navn eller innhold i det som er sendt ut. Men det er korrekt at det nå er sendt ut oppsigelser i Stabæk, sier Walltin.

- Vi kommer selvfølgelig inn, men det skjer ikke noe i løpet av helgen. Ytterligere kommentarer vil jeg ikke gi nå, fortsetter han.

Konstituert styreleder i Stabæk, Jarl Øverby, ønsker heller ikke å uttale seg i saken.

Flere Stabæk-spillere mottok varsel om oppsigelse den 22. november i år. Det ble begrunnet med at klubben ønsket å avslutte arbeidsforholdet på grunn av virksomhetens forhold.

Blant annet vil flytting fra Telenor Arena til Nadderud medføre store kutt i driften til Stabæk i 2012.

Etter stor møtevirksomhet i etterkant av varselene ble det bestemt å utsette avgjørelsen til 15. desember. Samtlige spillere skal ha fått tilbud om å fortsette med redusert lønn.

Tor Marius Gromstad og Torstein Andersen Aase skal begge ha sagt ja til dette, ifølge NTB. Begge gjennomfører studier ved siden av fotballen.

Keeper Jon Knudsen skal via sin advokat ha bedt om et møte med Stabæk i forbindelse med denne saken. Knudsen er for tiden på ferie.

Jan-Kjell Larsen, Haris Skenderovic og Gilles Ondo er de øvrige tre spillerne som mottok det opprinnelige varselsbrevet.

Sistnevnte skal være aktuell som ny spiller i nyopprykkede Sandnes Ulf.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.