Stabæk-stjerne kan miste seks uker

Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)

- Jeg klikker hvis jeg blir borte så lenge, sier Veigar Páll Gunnarsson.

17.03.10 16:29

FORNEBU (Nettavisen): Endelig var han tilbake, Stabæks hjemvendte sønn Veigar Páll Gunnarsson. I generalprøven mot Molde for halvannen uke siden scoret han to, i seriepremieren mot Odd gjorde han akkurat som i glansdagene – først serverte han spissmakker Daniel Nannskog, deretter Johan Andersson, og svenskene scoret.

- Det var veldig godt å være tilbake igjen, du vil ikke tro hvor mye jeg gledet meg til å spille før kampen, sier Gunnarsson til Nettavisen.

Kan komme til å klikke
Et skår i gleden er det likevel. Etter en drøy times spill i Skien hinket Stabæk-spissen ut med smerter i låret, og nå frykter islendingen det verste. Tre dager etter Odd-kampen har han fortsatt vondt på innsiden av låret, og han har ikke sparket en ball siden.

- Hvis det er det en skikkelig strekk, så kan jeg bli borte i seks uker.

- Er det så alvorlig, så klikker jeg, sier Gunnarsson.

For – er det én ting den islandske landslagsspilleren er, så er det spillesugen. Kun 150 minutter med ligafotball ble det under eksiloppholdet i Frankrike, nå vil han spille ball – ikke sitte på sidelinja oppå en treningssykkel.

Har funnet tilbake godfølelsen
Svaret får han først torsdag ettermiddag, da resultatet av MR-undersøkelsen han skal til blir klart.

- Jeg håper virkelig bare at det er en liten krampe, og ikke en skikkelig strekk.

- I min forrige Stabæk-periode var det sånn at jeg visste at jeg ville score eller få en målgivende da jeg gikk ut på banen. Den følelsen var i ferd med å komme tilbake nå, og jeg håper for alt i verden at jeg ikke blir lenge borte.

Vil revansjere cupfinaletapet mot VIF
Ifølge Stabæks fysioterapeut, Tor Østhagen, deler man inn denne type skader inn i fire kategorier. Kategori én er minst alvorlig, og gir bare noen få dager på sidelinja, kategori fire er den verste, og medfører vanligvis seks til åtte uker på sidelinja. I beste fall kan altså Stabæk-stjerna være klar til lørdagens storkamp mot Vålerenga.

- Jeg håper virkelig det, det er alltid moro å slå Vålerenga. Vi scoret seks mål i den forrige seriekampen jeg spilte mot dem.

- Samtidig var min siste kamp for Stabæk i 2008 nettopp mot Vålerenga, da vi tapte 4-1 i cupfinalen. Det la en liten demper på kanonsesongen vår, sier en revansjesugen Veigar Páll Gunnarsson til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.