*Nettavisen* Sport.

Stabæk-trener overtar Moss

Stabæks assistenttrener Knut Tørum blir ny hovedtrener i Moss fra og med neste sesong. - Jeg gleder meg stort, sier han til TV 2 Nettavisen.

14.09.04 21:29

Knut Tørum erstatter Lars Olof Mattson fra og med 1. desember i år. Tørum og Moss er enige om en kontrakt ut 2007-sesongen.

- Det skal bli spennende å bli hovedtrener igjen. Jeg har jobbet som assistent i Tippeligaen og med ulike landslag i en lang periode, og føler jeg har et godt fundament å bygge videre på, sier Knut Tørum til TV 2 Nettavisen.

- Jeg gleder meg veldig til denne utfordringen, legger assistenttreneren til.

Han legger ikke skjul på at målet er å løfte Moss tilbake til Tippeligaen i løpet av de kommende sesongene.

Går for Tippeligaen
- På sikt er målet vårt å komme tilbake til toppen av norsk fotball. Vi skal sammen bygge opp et mosselag som gjør det bra. Det jobbes også bra både på anleggsiden og med det økonomiske i Moss, påpeker Knut Tørum.

Moss har de siste årene fått frem en rekke solide Tippeliga-spillere, og Tørum gleder seg til å ta fatt på jobben med å utvikle nye gode spillere fra Melløs.

- De siste årene har Moss hatt en rekke gode spillere, blant annet Rob Friend som nå er i Molde. Jeg gleder meg til å ta fatt på å utvikle nye spillere, men det er for tidlig for meg å tenke på nye forsterkninger allerede nå, sier Knut Tørum.

Fortsetter ut sesongen
Tørum fortsetter som Gaute Larsens assistent i Stabæk ut denne sesongen.

- Forholdet til Stabæk er avklart, og det er ingen problemer for meg å knytte meg til Moss ved sesongslutt, sier han.

Moss kjemper for ny kontrakt i 1. divisjon og er i øyeblikket fire poeng foran øverste lag på nedrykksplass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.