Gå til sidens hovedinnhold

Stabæk tar poeng i Haugers avskjedskamp

Og Hødd fosser videre på Høddvoll. Sjekk dagens oddstips.

Sportspills meny søndag
Tippetips: Orker Brann hardkjøret?
Oddstips 2: I dag får Norge bank
Nyttig: Disse er skadet i Tippeligaen
Sjekk også: Lesernes oddstips søndag
Travtips:Feier konkurrentene av banen

Nesodden sviktet oss på gårsdagens oddstips, men det skal vi ta igjen i dag! Vær obs på at dagens dobbel må leveres innen klokken 15.30.

Dagens avslag
86. Brasil – Venezuela 0-1 H 1,42
Vi hadde åpningskampen i Copa America mellom Argentina og Bolivia som dagens avslag fredag. Der advarte vi mot at Argentina skulle vinne med tre mål eller mer til 1,8 i odds. Kampen endte 1-1, og vi tror heller ikke Brasil kommer til å vinne stort i sin åpningskamp. Laget har ikke imponert nevneverdig i oppkjøringen til mesterskapet, kampen spilles i Argentina (ikke et drømmeland for Brasils landslag), og Venezuela har et bedre landslag enn på mange år. Brasil-seier med to mål til 1,42 i odds styrer vi langt unna.

Dagens langskudd
39. Lillestrøm – Viking U 3,20
Det ble uavgjort i begge kampene mellom disse lagene forrige sesong, og Viking har spilt U i sine tre siste kamper. Vi tror det fort kan bli resultatet også i kveld. Lillestrøm er svekket offensivt av Ujah-salget, og fansen er ikke spesielt glade for at reservekeeper Alexander Nadj må vokte buret i dag. Viking imponerte ikke i 2-2-kampen mot Sarpsborg sist, og Åge Hareides menn vil nok være nokså fornøyde med ett poeng.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

12. Hødd – Asker
Begge lagene har gjort sine saker meget bra etter opprykket fra 2. divisjon forrige sesong. Hødd ligger på 4. plass med 21 poeng etter å ha tapt toppkampen mot HamKam forrige runde. Det var en jevn kamp, og Hødd kunne fort ha tatt ett eller tre poeng.

Asker har tatt like mange poeng, men har dårligere målforskjell enn dagens motstander. Fikk lite til å stemme i 0-0-kampen mot bunnlaget Randaberg hjemme siste, og står med beskjedne 1-1-2 på de siste fire.

Hødds Michael Karlsen har vært syk den siste tiden, og det er usikkert om angriperen rekker kampen. Ellers skadet Pape Formose Mendy seg for reservelaget torsdag og er uaktuell i dag.

Asker stiller uten begge de to faste backene i kveld: Marcus Ingebrigtsen skadet seg mot Randaberg sist, mens Espen Røisland pådro seg sitt tredje gule kort i samme kamp. Fra før er Atli Heimisson ute med skade, mens Vajebah Sakor er opptatt med G15-landslaget og Balal Arezou med Afghanistans landslag.

Vi sitter med en følelse av at Asker presterte litt over evne i starten av sesongen, og at det vil bli tyngre å plukke poeng fremover. Fraværene til dagens kamp svekker laget defensivt, og vi tviler på om laget vender hjem til Asker med poeng i bagasjen etter møtet med Adeccoligaens nest beste hjemmelag (4-2-0 for Hødd).

Kampen vises på NRK 2 kl 15.30.

31. Brann – Stabæk (0-1)
Selv om Brann har en skadefri trpp, er flere av spillerne slitne på grunn av det tøffe kampprogrammet den siste tiden. Bergenserne har allerede spilt to kamper denne uken, senest torsdag, mens Stabæk har hatt spillefri i en uke.

Henning Hauger er solgt til Hannover og spiller sin siste kamp for Stabæk i dag - dersom ikke en strekkskade setter ham på sidelinja. Veigar Pall Gunnarsson ser ut til å rekke kveldens kamp, ellers skadefri tropp.

Stabæk har bare tapt én kamp på fremmed gress denne sesongen og er seriens beste bortelag. Var nær ved å påføre Tromsø et sjeldent tap Alfheim forrige runde, men det ble 3-3 på ovetid.

Innbyrdes endte tilsvarende oppgjør 2-2 i fjor, mens Stabæk vant hjemme. Vi tror et Stabæk-lag som har hatt en god treningsuke og som har terpet på hvordan de skal stoppe Branns kvikke overganger og angrepsspill, tar poeng også denne gangen.

Vi setter 100 kroner på denne dobbelen:
12. Hødd – Asker 1,55 - 3,45 - 4,10
31. Brann – Stabæk (0-1) 3,40 - 3,65 - 1,65
Samlet odds: 2,56
Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken