Gå til sidens hovedinnhold

Stabæk vraker toppspiller

Veigar Pall Gunnarsson-kjøpet stenger døra for en av Stabæks andre profiler.

FORNEBU (Nettavisen): Veigar Páll Gunnarsson vender tilbake til Stabæk. Mandag ble det klart at islendingen skriver under på en treårskontrakt med bæringene. Håpet er at duoen Gunnarsson/Nannskog skal skyte Stabæk til et nytt seriegull.

Les saken:- Vi skal ta gullet tilbake

Samtidig betyr kjøpet kroken på døra for en annen av årets Stabæk-profiler. Fra før av er det kjent at Stabæk ikke forlenger med svenske Fredrik Berglund. Nå er det klart at de heller ikke forlenger med japanske Daigo Kobayashi.

- Det stemmer. Vi har gitt beskjed til både spilleren og agenten hans at det ikke kommer til å bli en forlengelse, sier Stabæks sportslige leder, Tom Schelvan, til Nettavisen.

Han håper likevel å få på plass to nye spillere - i tillegg til Gunnarsson - før sesongstart 14. mars.

- Vi ser etter en venstreback og en kantspiller, det skal vi ha inn, men vi føler vi har god tid til å få til det, sier han.

Og selv om målsettingen for neste år ikke er satt, er ikke trener Jan Jönsson i tvil om hvilket nivå de nye spillerne skal være på.

- Vi ser etter spillere som kan hjelpe oss i å utfordre Rosenborg om gullet. Vi tok jo medalje i år, og det med ganske god margin til 4. plassen. Selvsagt håper vi da på edlere metall igjen neste sesong, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar