RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Staberg vrakes som tippeligadommer

VRAKES: Per Ivar Staberg får ikke lenger dømme tippeligafotball.
VRAKES: Per Ivar Staberg får ikke lenger dømme tippeligafotball. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
- Jeg er uenig, helt klart.

To år på rad er Per Ivar Staberg blitt kåret til årets dommer. 45-åringen dømmer sin siste kamp når Sarpsborg møter Lillestrøm søndag.

- Planen var at jeg skulle ta en sesong til og så slutte av fri vilje. Nå får jeg ikke muligheten til det, og det må jeg bare akseptere, sier Per Ivar Staberg til Rbnett.

Etter rundt 250 kamper i øverste divisjon, er Staberg blitt vraket av dommerkomiteen i Norges Fotballforbund.

- Jeg er uenig, helt klart. Jeg mener at jeg er god nok til å dømme også i 2015. Samtidig er oppfattelsen av en dommers prestasjoner basert på subjektivt skjønn, så da må jeg bare forholde meg til komiteens vurdering. De vil ha færre toppdommere for at det skal bli flere kamper på hver enkelt. Akkurat den vurderingen er jeg enig i. Men jeg mener jo at jeg burde vært en av dem som ble med videre, sier Staberg.

En argument mot Staberg skal være at han ved et par anledninger har trengt flere forsøk på å klare de fysiske kravene i eliteserien. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere