RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / Scanpix

Stabæk får europacupplass

Sist oppdatert:
Norge vant Uefas fair play-kåring.

Norge topper Uefas fair play-tabell for 2011/12, og er dermed tildelt en ekstra plass i kvalifiseringen til Europa League, melder Norges Fotballforbund på sine hjemmesider.

Stabæk havnet på fjerdeplass på Tippeligaens fair play-tabell for 2011-sesongen. Ettersom de tre øverste lagene allerede er klare for kvalifiseringsspill til europacupene gjennom deres plasseringer i Tippeligaen, er det Stabæk som blir tildelt den ekstra plassen i Europa League-kvalifiseringen, heter det i pressemeldingen.

- Konge!
- Det er helt konge, sier Stabæk-spiller Vegar Eggen Hedenstad til Nettavisen etter at nyheten ble kjent.

Stabæk har ikke fått en god åpning på Tippeligaen, og ligger helt sist på tabellen etter syv runder. Stabæk har fortsatt ikke vunnet en kamp i årets tippeligasesong.

- Hvor godt vi kan gjøre det kommer an på hvem vi møter. Jeg tror uansett det blir en flott erfaring for en ung gjeng, fortsetter Hedenstad.

Andre år på rad
Norge topper tabellen, etterfulgt av Finland og Nederland, og det betyr at alle tre nasjonene får en ekstra plass i kvalifiseringen til Europa League 2012/13.

Dette er andre år på rad Norge vinner Uefas Fair Play-tabell, og i fjor ble Aalesund tildelt en ekstra plass i Europa League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere