RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vetlesen skadet seg i rekruttkamp: Konstatert avrevne leddbånd

ANKELSKADD: Stabæk-spiller Hugo Vetlesen har pådratt seg avrevne leddbånd i ankelen etter en 2.-lagskamp.
ANKELSKADD: Stabæk-spiller Hugo Vetlesen har pådratt seg avrevne leddbånd i ankelen etter en 2.-lagskamp. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Hugo Vetlesen (18) var nettopp tatt ut til U21-landslagets viktige EM-kvalikkamper da det gikk galt i en 2.-lagskamp for Stabæk mot Moss.

Det skriver Budstikka.

Vetlesen ble nylig tatt ut i U21-landslagstroppen mot Aserbajdsjan. 18-åringen har vært en viktig brikke for Stabæk i Eliteserien denne sesongen, men nå ryker både landskamper og seriekamper som følge av en ankelskade.

- Jeg har det ikke så bra akkurat nå, sier Vetlesen til avisen.

Budstikka skriver at midtbanespillerne har fått konstatert avrevne leddbånd på innsiden av ankelen etter en kamp for Stabæk 2 søndag.

- Jeg var oppe i en hodeduell, da jeg fikk en dytt bakover. Jeg skulle ta for meg med venstrefoten, og landet på hælen. Da kjente jeg at det knakk litt, og kjente at det var noe som skjedde. Det var bare å gå av banen, sier unggutten til avisen og legger til at MR-undersøkelser viste noen avrevne leddbånd.

Han vil ikke spekulere i hvor lenge han er ute med skaden, men forteller at han i samråd med landslagsledelsen fant ut at det var best han ble igjen hjemme mens U21-landsalaget spillet mot Aserbajdsjan.

Vetlesen har spilt totalt 23 kamper for Stabæk i Eliteserien denne sesongen. Laget kjemper i bunnstriden, og må nå klare seg uten sin vante midtbanespiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere