RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæk-spiller klar for Heerenveen

KLAR: Morten Thorsby er klar for Heerenveen.
KLAR: Morten Thorsby er klar for Heerenveen.
Sist oppdatert:

Det har gått nesten en måned siden Stabæk sendte ut en pressemelding der klubben kunne fortelle at den hadde godtatt et bud på midtbanespilleren Morten Thorsby.

Fredag bekreftet også den nederlandske toppklubben at den norske unggutten har signert en femårsavtale.

- Det er utrolig gøy at dette endelig har gått i orden. Jeg gleder meg til å bli en del av laget, og ser frem til å komme i gang med oppkjøringen til ny sesong, sier Thorsby til Budstikka.

Også Stabæk bekrefter at Thorsby nå forlater klubben, som har vært en positiv overraskelse i årets tippeliga. Inge André Olsen sier følgende om overgangen til Stabæks hjemmeside:

- Morten er en lokal gutt som har jobbet hardt for å få muligheten som i dag realiserer seg i form av at han tar et nytt steg i fotball karrieren med overgangen til Heerenveen. Vi i Stabæk er veldig fornøyd med at vi nok en gang har klart å utvikle en ung spiller som kan få oppfylt drømmen sin om å spille profesjonell fotball utenlands i en god klubb.

- Stabæk skal være best på å utvikle unge spillere og vi har vist at vi evner å få talentene gjennom systemet vårt og ut til større klubber. Vi ønsker Morten all hell og lykke på veien i det store utland og vi er sikre på at Morten har det som kreves for å lykkes i den Hollandske ligaen. 

Thorsby har scoret ett mål på ti kamper for Stabæk denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere