RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæks nye superspiss: - Det er mer i vente

SCORET: Adama Diomande scoret i Stabæk-debuten.
SCORET: Adama Diomande scoret i Stabæk-debuten. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Adama Diomande scoret i Stabæk-debuten.

Fredrik Brustad og Franck Boli scoret over halvparten av målene for Stabæk sist sesong. Søndagens målscorer Adama Diomande er klar til å erstatte duoen.

Diomandes Stabæk-karriere fikk en perfekt start da han headet inn kampens første mål i 1-1-oppgjøret mot Haugesund. Spissens ble hentet fra hviterussisk fotball i mars, og han er klar på at han er riktig mann for å erstatte Boli og Brustad. De to scoret 23 av Stabæks 44 mål i 2014.

- Jeg og Ola Kamara scoret jo like mye i Strømsgodset da vi vant serien i 2013, så hva mer trenger man å si? Jeg har rutinen, slår Diomande fast.

Roser treneren
Trener Bob Bradley mener 24-åringen leverte en god debut i Stabæk-drakta, og tror han kan tilføre laget sårt trengt kvalitet på topp.

- Han er en annen spisstype enn de to, og gir oss en annen dimensjon i angrepsspillet. Vi håper å få masse ut av ham, sa Bradley til NTB.

Diomande selv sier at Bradley hadde mye å si for at han valgte å signere for Stabæk.

- Han er en fantastisk trener med mye rutine. Jeg synes han står for en fantastisk type fotball. Jeg så Stabæk mye i fjor og ble veldig positiv til å komme hit, forteller han.

Hadde flere tilbud
Det var personlige årsaker til at Diomande bestemte seg for å vende hjem til Norge. Han hadde også flere andre tilbud på bordet i vinter, både fra norske og utenlandske klubber.

- Jeg vippet litt på hva jeg skulle gjøre. Det var enten å fortsette i utlandet eller å komme hit, forteller han.

Nå lover han at Stabæk-fansen kan vente mer av ham.

- Det var en god debut, men det er mer i vente.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere