RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæks trener reiser hjem

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
- Jeg hadde tenkt meg en betydelig lenger tid her, sier Jørgen Lennartsson.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Jørgen Lennartsson skal tilbake til Sverige og overta trenerjobben i Elfsborg. Tirsdag ble dette offisielt bekreftet.

Dermed har Stabæk fått enda en hodepine, på toppen av alle bekymringene rundt den skrantende økonomien og granskingen som Norges Fotballforbund gjør av Stabæks salg av Veigar Pall Gunnarsson til Vålerenga, som samtidig sikret seg en mistenkelig dyr opsjon på Hermann Stengel.

- Det har vært oppturer og nedturer, og jeg er utrolig imponert over måten spillerne har taklet alt som har hendt i klubben. De har vært fokuserte nesten hver dag når de har gått på jobb, sier Lennartsson til klubbens nettside.

Han likte seg godt i Oslo og i Stabæk, men når Elsborg kom med et tilbud om en fireårskontrakt samtidig som Stabæk må flytte ut av Telenor Arena, og avstanden til familien kunne reduseres fra 30 til 6 mil, ble valget ifølge Lennartsson enkelt.

- Jeg føler at det er mye igjen å gjøre her. Jeg hadde tenkt meg en betydelig lenger tid her, innrømmer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere