RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JEVNT: Både Brann og Sandnes Ulf kjemper om opprykk til Tippeligaen.
JEVNT: Både Brann og Sandnes Ulf kjemper om opprykk til Tippeligaen. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Stadig jevnere i OBOS-ligaen

Brann spilte 0-0 i Sogndal.

Med 3-1 hjemme over Sandnes Ulf tok Kristiansund seg for alvor inn i opprykkskampen i 1. divisjon. Sogndal og Brann spilte nemlig samtidig 0-0.

I tetkampen var det dermed Sandnes Ulf som gikk tapende ut av helgens runde. Laget har fått både Kristiansund og Brann bare to poeng bak seg, samtidig som at Sogndal rykket ett poeng ifra med sine 40.

- I og med at Sandnes Ulf tapte så tror jeg vi klarer det de ti siste kampene, sa Branns forsvarsklippe Vadim Demidov til C More.

Det ble en jevnspilt kamp på Fosshaugane hvor Brann startet best og hjemmelaget avsluttet friskest. Det var en slik første-målet-vinner-kamp, men det kom ingen scoringer.

Kampen i Kristiansund ble avgjort mot slutten av en relativt jevnspilt 1. omgang. Rozhat Shaswari sendte vertene i ledelsen etter 33 minutter før han økte til 2-0 ti minutter senere. Før lagene hadde gått til garderoben hadde Daniel Berg økt til 3-0 med et flott skudd. Før det første målet bommet Kent Håvard Eriksen på straffe.

Marius Helle reduserte til 1-3 tidlig i annen omgang og ga nytt håp, men skaden var allerede skjedd og Kristiansund halte i land sin tredje strake trepoenger. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere