Ståle: - Hva, kjøper Chelsea enda en?

Foto: (SCANPIX)

Ståle Solbakken om Chelseas nye storkjøp.

31.01.11 21:48

FC KØBENHAVN-AALESUND 1-1, 6-4 E.S.S:

LA MANGA (Nettavisen): Ståle Solbakken sendte utpå reservene sine i mandagens Copa del Sol-kamp mot Aalesund, men fikk likevel se laget sin vinne en heldig seier. Aalesund kjørte nemlig over danskene i 1. omgang, men lå utrolig nok under 0-1 etter et voldsomt sjansesløseri. Kjell Rune Sellin utlignet i 2. omgang, men danskene var best i straffesparkkonkurransen.

Etterpå handlet det imidlertid ikke om kampen.

Da handlet det om Chelsea, Fernando Torres og David Luiz.

Solbakkens FCK møter jo Chelsea i Mesterligaens 8. delsfinale i februar.

- Ved sekstiden, da vi skjønte at Torres kom til å komme, så satt vi oss ned og tenkte: Hva gjør vi nå? Så lånte vi ut en spiller til Helsingborg og en til Sønderjyske. Det var vårt mottrekk, sier Ståle Solbakken humrende.

- Neida, det er litt spennende også, og jeg tar det da for gitt at de legger om til diamant på midtbanen. Jeg kan nemlig ikke se at Torres eller Didier Drogba brukes ute på kanten. Men det skal vel sies at det kanskje ikke er gjort i en håndvending det, heller. Det er jo en stund siden de har spilt med diamant der.

- Men du ønsket vel ikke at dette skulle skje?

- Vi må leve med det, selv om det er klart – de får et stygt alternativ til på topp. Det blir mye fysikk som vi må håndtere nå, sier FCK-treneren til Nettavisen.

- Og så er de i ferd med å hente David Luiz også?

- Hva? Henter de ham også? Fra Benfica? Vel, han blir det vel vanskeligere å få klar til Mesterligaen, blir det ikke? Men det er et tegn på at de ruster godt, sier Solbakken.

FC København møter Chelsea i Parken i København 22. februar. Returkampen spilles i London 16. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.