RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stamatopoulos til FFK

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Leiesoldaten fra Tromsø får ny arbeidsplass.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Kenny Stamatopoulos er lånt ut fra Tromsø til Fredrikstad Fotballklubb. Den kanadiske keeperen har spilt for Lyn denne sesongen, men leies nå ut til FFK fra 1. august.

- Vi i trenerteamet vil komplettere keeperteamet med rutine ut året. FFK har kommet i en vanskelig sportslig situasjon, og da er det tøft å legge alt ansvar på to 20-åringer. Det kan være avlastende å få inn en rutinert keeper ved siden av, sier trener Joacim Jonsson på FFK sin hjemmeside.

- Det er Fredrikstad Spillerinvest som gjør dette mulig. Låneavtalen har gått i orden fordi FSI har stilt opp 100 prosent, og vi er selvfølgelig svært takknemlig for dette, sier administrerende direktør Runar W. Henriksen.

Stamatopoulos har spilt fem kamper for Lyn denne sesongen, deriblant en superkamp mot nettopp FFK. Han kommer til et Fredrikstad-lag som har sluppet inn 27 mål på 18 kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere