RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stanser Huseklepps lønn

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Bari vil utsette lønnsutbetalinger etter nedrykket.

Lørdag rykket Bari ned fra Serie A og ifølge nettstedet Football Italia skal den italienske klubben nå ha bedt spillerne i klubben om å få utsette lønnsutbetalingen.

Dermed ser det ut til at Erik Huseklepp fortsatt må vente på sin første profflønning i støvellandet.

Ikke fått noe penger
Nordmannen har ikke fått noe av de pengene han skulle hatt etter overgangen fra Brann og bergenserne har heller ikke fått noe av overgangssummen på 15 millioner, ifølge TV 2.

- Jeg visste det ville bli tøft, men ville være med å hjelpe de opp fra bunnen igjen, sa den tidligere Brann-spilleren om sin italienske klubb til Nettavisen i februar.

Bari-president Vincenzo Matarrese og spillerne skal sammen ha kommet til enighet om vente med lønnsutbetalingene, men det spørs om Huseklepp har det samme gode inntrykket av klubben, som det han hadde etter bare noen uker på italiensk jord.

- Klubben er veldig profesjonell, og jobber veldig bra, sa Huseklepp da, om klubben som nå altså ikke har råd til lønnen hans.

Jakter investorer
Klubben jakter nå etter investorer som kan bistå i å redde klubben ut av uføret. Klubben skal allerede være i dialog med en mulig investor og planlegger møter de kommende dagene, forteller daglig leder Claudio Garzelli.

Men selv om Huseklepps klubb skulle få på plass lønningene, står den likevel overfor en svært tøff situasjon.

Neste sesong kommer klubben til å spille i Serie B - noe som betyr mindre inntekter enn denne sesongen - og må trolig kvitte seg med flere spillere for å klare seg økonomisk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere