Start avgjorde på overtid

SELVMÅL: Bodø/Glimts Vieux Sané scoret selvmål i eliteseriekampen mellom Start og Bodø/Glimt. På overtid avgjorde Start kampen.

SELVMÅL: Bodø/Glimts Vieux Sané scoret selvmål i eliteseriekampen mellom Start og Bodø/Glimt. På overtid avgjorde Start kampen. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Start var i trøbbel på eget gress.

START - BODØ/GLIMT 2-1:

Ibba Laajab sendte gjestene i føringen etter hvilen, men et selvmål av Vieux Sané etter 72 minutter sørget for at Start utlignet på eget gress.

Det så ut til at lagene ville dra hjem med ett poeng hver, men på overtid sendte Ernest Asante vertene opp til 2-1. Dermed fortsetter den gode trenden for Start.

Fartsfylt åpning
Hjemmelaget hadde tre seire på de fire siste seriekampene før lørdagens oppgjør mot Bodø/Glimt, mens gjestene fra nord har hatt motstatt formstigning. Gjestene sto bokført med ett fattig poeng før kampen på Sør Arena.

Vertene åpnet også best på eget gress. I en fartsfylt førsteomgang var det Start som styrte kampen, men begge lag kom på flere gode overganger. Hjemmelaget var nærmest scoring, men ingen klarte å lure ballen forbi Lasse Staw i gjestenes mål.

Kalddusj for Start
Kun ti minutter ut i den andre omgangen viste bortelaget at de hadde planer om å snu den negative trenden de har hatt i Tippeligaen.

For Starts Gudmundur Kristjansson stusset et innlegg fra Trond Olsen og ballen landet i beina på Ibba Laajab. 29-åringen hadde ingen problem med å sende lærkula rett i mål, og gi vertene en ordentlig kalddusj i sommervarmen.

Selvmål
Et kvarter senere smalt det foran det andre målet. Vieux Sane var uheldig da han fikk ballen i låret og styrte den forbi sin egen keeper. Staw fikk hånden på ballen, men maktet ikke å slå ballen utenfor stengene.

Det så ut som kampen ville ebbe ut med poengdeling, men på overtid avgjorde Ernest Asante oppgjøret da han fikk ballen på 16 meter og tuppet ballen inn i det høyre hjørnet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.