RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start banket Molde

Tom Nordlie avbildet på Start-trening i Sørlandshallen
Tom Nordlie avbildet på Start-trening i Sørlandshallen (FOTO: Ole Dag Kvamme, TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Start har slitt med et Molde-kompleks de siste årene. Lørdag ble komplekset grundig overvunnet. - Når vi spiller som i dag, kan vi ta hvem som helst, sier Tom Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Start-Molde 4-0: Start har ikke slått Molde i en serie- eller cupkamp siden april 1996. På de seks siste oppgjørene står sørlendingene med null seire, to uavgjort og fire tap, og har en målforskjell på 9-20.

Men i lørdagens treningskamp i Sørlandshallen ble Molde-komplekset grundig overvunnet.

Årsbeste
- Kollektivt sett er dette noe av det bedre vi har gjort. Vi har 16-3 i målsjanser og spiller med bra trøkk, sier Start-trener Tom Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Start brente mange store sjanser mot Molde, men en som fant veien til nettmaskene var U-21 landslagsspilleren Kristofer Hæstad. Han sendte Start i ledelsen etter en nydelig heading drøye halvtimen ut i 1. omgang.

Ti minutter etter hvilen doblet Jon Midtun Lie hjemmelagets ledelse, før Alex Valencia satte spikeren i Molde-kista med 3-0 på et langskudd etter 70 minutters spill.

Fredrik Strømstad fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 4-0 på straffe tretten minutter før full tid.

Optimistisk
-Dersom vi spiller som i dag kommer vi til å henge godt med i Tippeligaen. Jeg regner med at Molde kommer tilbake i en bedre utgave, men tror vi var med på å gjøre dem dårlige i dag, avslutter Nordlie.

Både Start og Molde stilte med tilnærmet toppet lag.

Andre treningskamper:
Ham Kam var også i aksjon lørdag. Ståle Solbakkens gutter slo 1. divisjonslaget Sandefjord 2-0 etter to scoringer av Kenneth Dokken. Begge målene kom på staffe i 2. omgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere