RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start risikerer poengtrekk

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Rune Nilssen har ikke lisens.

Starts reservekeeper Rune Nilssen var sist sesong på utlån til FC København. Det ble ingen seriekamper for de danske seriemestrene, men spillelisensen tok han med seg ned. Dessverre ble den ikke tatt med hjem da returflyet gikk til Kristiansand, og det skaper problemer for sørlendingene.

Nilssen har kun sittet på benken for Start i denne sesongen, samt spilt andredivisjonsfotball, noe som gjør at man sannsynligvis slipper unna med bot og ikke poengstraff. Kasey Wehrman og FFK var i en lignende situasjon i fjor, da australieren ikke var spilleberettiget på grunn av manglende arbeids- og oppholdstillatelse, noe som medførte en straff på 150.000 kroner. Noen garantier gis likevel ikke av NFF.

- Dette er et sanksjonerbart forhold. Bøter eller trekk av poeng er sanksjonsmulighetene, sier Stein Pedersen, leder av forvaltningsseksjonen i NFF, til Fædrelandsvennen

Nilssen risikerer ikke å bli spilleberettiget før 1. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere