RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADEPLAGET: Jesper Mathisen sliter med å bli kvitt skadene.
SKADEPLAGET: Jesper Mathisen sliter med å bli kvitt skadene. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Start-stjerne ferdig for i år

I verste fall er fotballkarrieren over.

Start-spilleren Jesper Mathisen kommer ikke tilbake på fotballbanen denne sesongen. Det bekrefter Start på sine nettsider mandag.

– Knærne mine er altfor dårlige. Det har vært et slit med mye vondt. Jeg har ikke kommet noen vei det siste året, medgir Mathisen selv.

På spørsmålet om han legger opp som fotballspiller, velger veteranen å ta forbehold.

– Dette betyr at jeg kanskje må legge skoene på hylla. Inni meg har jeg et håp om å komme tilbake, men dette året må jeg bruke til å finne ut om det finnes en fotballfremtid for meg, sier han.

Midtstopperen har kontrakt med Start ut 2017. Nå frasier han seg imidlertid lønn og inngår i stedet på TV 2s lønningsliste. Mathisen vil bli hyppig å se på kanalens fotballsendinger i 2015.

Start-ledelsen forstår valget spilleren har tatt.

– Vi skulle selvsagt helst sett Jesper på banen, men slik situasjonen er blitt så er dette en god løsning for begge parter. Jesper er heldig som har flere talenter å spille på, og han har en stor fremtid i norsk TV om han selv ønsker det, sier administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere