RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: anders Vanderloock/SCANPIX

Starter Sapara-forhandlinger til uka

Sist oppdatert:
Nå kan overgangssagaen gå mot slutten.

Rosenborg vil starte forhandlingene med den tyrkiske toppklubben Besiktas om en overgang for Marek Sapara den førstkommende uka, melder det slovakiske nyhetsbyrået SITA ifølge rbkweb.no.

Trønderne avslo i januar et bud på mellom 25 og 30 millioner kroner for slovaken, men har aldri lagt skjul på at Sapara kan forsvinne i løpet av sommeren.

På torsdag sto slovaken over Rosenborgs Europa League-kvalifiseringskamp mot Qarabagh, noe Saparas agent Karol Csonto var godt fornøyd med.

Hamrén: - Vår svakeste kamp på lenge

- Jeg er fornøyd med at ledelsen i Rosenborg sparte Marek på torsdag, selv om treneren gjerne ville at han skulle spille. Ledelsen i klubben lovte oss i vinter at Marek kunne gå til en annen klubb nå i sommer hvis det kom et akseptabelt beløp, sier Csonto hos Stars & Friends til nyhetsbyrået.

- Så langt vil jeg ikke kommentere om dette betyr at Marek går til Besiktas. Vi vil vite mer neste uke når det vil bli holdt forhandlinger, fortsetter agenten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere