Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stefan Johansen sentral i Celtic-seier

TILBAKE PÅ VNNERSPORET: Celtic tok en viktig trepoenger i hjemlig liga da Inverness kom på besøk lørdag.
TILBAKE PÅ VNNERSPORET: Celtic tok en viktig trepoenger i hjemlig liga da Inverness kom på besøk lørdag. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Drømmestart sikret perfekt oppladning til Champions League-møtet med Malmö.

CELTIC - INVERNESS 4-2:

Med et skuffende poengtap i forrige serierunde, hadde Ronny Deilas Celtic noe å revansjere da Inverness kom på besøk til Glasgow lørdag.

Og det var tydelig at «The Hoops» var interessert i å unngå en ny flause på måten de sprang ut fra startblokkene.

Allerede etter sju minutter sendte den gamle Tippeliga-kjenningen Mikael Lüstig vertene i føringen da han styrte inn et frispark fra Stefan Johansen.

Bare fem minutter senere doblet Leigh Griffiths ledelsen med en kontant avslutning på Nir Bittons innlegg, og kampen syntes bortimot avgjort før et kvarter var spilt.

Midtveis i omgangen var Johansen svært nære å sette inn kampens tredje, men skuddet smalt i tverrliggeren før Stuart Armstrongs returforsøk ble stoppet på mållinjen.

Etter sidebyttet fortsatte Celtic-dominansen, og de grønn- og hvitstripete satte inn to nye mål - begge signert Stuart Armstrong.

Med 4-0 på resultattavla tok Deilas menn foten av gasspedalen, og lot Inverness redusere først én gang gjennom Rayn Cristie, før Dani Lopez deretter reduserte ytterligere en gang drøyt ti minutter før slutt.

Nærmere kom ikke gjestene, og dermed kan Ronny Deila fokusere fullt og helt på Malmö-kampen til uka; siste hinder før Champions Leagues gruppespill.

Etter sluttsignalet var manager Deila først og fremst opptatt av å fokusere på det som skjedde fram til 4-0.

- Jeg vil ikke fokusere på slurvet mot slutten av kampen, men på de første 71 minuttene. Da forsvarte vi oss bra og spilte med høyt tempo. Alt i alt var det en god forestilling og jeg er fornøyd med kampen, sa Deila.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=HTG7bBsNp1r1UJ5Xjku7wqD04RpX824pE9v1CSiGbGZ1_32axq1YKdlWUTRrLPudeCzRRWYnh-21tO4LXCCgLy7dFS621rGyukve2x60pxWwAi_7UH7tlA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!