Stefan Strandberg snakker ut

SNAKKER UT: I en pressemelding forteller Stefan Strandberg hvorfor han ikke spilte kampen mot Lillestrøm.

SNAKKER UT: I en pressemelding forteller Stefan Strandberg hvorfor han ikke spilte kampen mot Lillestrøm. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

- Derfor spilte jeg ikke kampen mot Lillestrøm.

11.06.14 09:36

Rosenborgs Stefan Strandberg har vært i hardt vært etter at han nektet å spille mandagens tippeligakamp mot Lillestrøm.

Nå kommer midtstopperen med sin versjon av saken i en e-post han har sendt til Adresseavisen.

Strandberg skriver der at han er glad for at RBK-ledelsen kom med en beklagelse av sin behandling av saken. Ikke fordi han ønsker å vinne en krangel, men fordi det lettere kan forstås av alle utenfor.

- Jeg vil rette denne pressemeldingen spesifikt til Rosenborg-supporterne. Det er dere jeg spiller for hver helg og det er dere jeg bryr meg om at skal få et riktig bilde av saken. Derfor vil jeg si til dere at jeg absolutt ikke streiket og det er heller ikke grunnet en kontraktskonflikt. Jeg er stolt av å ta på meg drakta hver eneste kamp og vil fortsatt være det i fremtiden, skriver Strandberg.

Selv hedver han å ha gitt beskjed til Rosenborg allerede fredag morgen om at han kunne komme til å stå over Lillestrøm-kampen. Han skylder på dårlig kommunikasjon og at saken har blitt kommunisert til media, uten alle fakta på bordet.

- Grunnen for konflikten med enkelte i Rosenborgs ledelse er en personalsak og jeg er ikke ute etter å henge ut noen offentlig. Den utløsende faktoren til at jeg ikke følte meg klar til å spille kampen mot Lillestrøm ligger i personlige forhold i min nærmeste familie som ikke har noe med fotball å gjøre. Jeg hadde når som helst ofret ryktet mitt for å gi de pårørende ett minutt ekstra med den det gjelder.

Samtidig ber Strandberg media om å vise hensyn og være forsiktige med å forhåndsdømme unge spillere, uten alle fakta på bordet.

23-årngen har spilt ni kamper for Rosenborg denne sesongen. Han har tidligere spilt for Vålerenga og Mandalskameratene.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.