RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt er langt ifra bare fryd og gammen på Chelsea-benken om dagen.
Alt er langt ifra bare fryd og gammen på Chelsea-benken om dagen. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Stempler Mourinho som motbydelig etter behandlingen av Eva (41)

I dagene før søndagens storkamp mellom regjerende mester Chelsea og Manchester City er det José Mourinhos behandling av klubbens medisinske apparat som har skapt overskrifter.

Ifølge flere britiske medier har lege Eva Carneiro fått beskjed om at hun ikke får lov til å være med laget på kamper eller treninger.

Reaksjonen kommer etter at hun og fysioterapeut Jon Fearn løp ut på banen for å behandle Eden Hazard under kampen mot Swansea.

Etter kampen var Mourinho rasende fordi Chelsea måtte spille en kort periode med ni spillere, ettersom Thibaut Courtois allerede var utvist.

Den frittalende manageren kalte de to «impulsive og naive», og har fått massiv kritikk etter uttalelsen.

Blant annet har den tidligere lederen for Liverpools medisinske apparat, Peter Brukner, kalt det hele «absolutt motbydelig».

Pressekonferanse

Portugiseren får sjansen til å svare for seg på fredagens pressekonferanse, men om han kommer til å gjøre det er en helt annen sak. Alt han er forpliktet til å prate om er den forestående kampen mot City.

Klubben har imidlertid sagt at de ikke kommer til å stoppe journalister som ønsker å spørre om andre ting, skriver London Evening Standard.

Dermed virker det ikke å gå mot en reprise av episoden i januar hvor Mourinho nektet å prate med pressen foran kampen mot Manchester City. Den gangen mente han at Diego Costa ble urettferdig behandlet av forbundet etter å ha stemplet Liverpools Emre Can.

Uansett hvordan Mourinho velger å forklare klubbens interne problemer, må han starte med Asmir Begovic da Courtois er suspendert. Ellers skal han råde over en skadefri og spilleklar tropp.

Agüero usikker

Forrige sesong endte begge kampene mellom de to lagene 1-1, men i motsetning til Chelseas 2-2-kamp mot Swansea, fikk de lyseblå en strålende start på sesongen med 3-0 mot West Bromwich.

Sergio Agüero spilte en knapp halvtime i den kampen, men er fremdeles usikker på om han kommer til å starte mot Chelsea.

– Det gjenstår å se om jeg starter eller ei. Jeg prøver å komme meg i toppform, men etter å ha startet oppladningen til sesongen litt senere på grunn av Copa America, trenger jeg litt mer tid, sier spissen til klubbens nettside.

– Med tanke på hele sesongen er det viktigste at jeg kommer meg i god form og ikke tar noen sjanser, avslutter han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere