*Nettavisen* Sport.

Stene til FFK

Foto: Vegard Grøtt/Scanpix

Fredrikstad signerer spiller etter spiller.

Fredag morgen melder Ranheim på sine hjemmesider at Robert Stene er klar for Fredrikstad. Stene har vært linket til flere eliteserieklubber i sommer, og har altså nå takket ja til en permanent overgang til FFK.

– Vi er utrolig glade for å ha Robert Stene på plass. Robert har vært en målmaskin i Adeccoligaen de siste årene og det skal bli meget spennende å følge han på øverste nivå, sier FFK-sportssjef Joakim Jonsson til klubbens hjemmeside.

Ranheim-spissen har sørget for elleve mål i 1. divisjon denne sesongen.

– Han har et ekstremt godt høyrebein, er en meget intelligent spiller og er som sagt en målscorer av rang, skryter Jonsson.

Pusic klar
Fredrikstad kjemper iherdig for å redde plassen i eliteserien, og har bitt kraftig fra seg på overgangsmarkedet så langt. Torsdag kveld ble det blant annet klart at Martin Pusic er klar for Fredrikstad.

Østerrikeren skal i første omgang spille for de røde og hvite ut sesongen etter at hans kontrakt med Vålerenga ble terminert.

– Martin hadde egentlig en kontrakt med oss ut året som vi ikke kom til å forlenge. Av hensyn til Martin selv og fordi vi trengte å frigjøre plass i utlendingskvoten vår, så har vi blitt enige om å terminere kontrakten til Martin så han kunne signere for Fredrikstad, forklarer Martin Andresen overfor vif-fotball.no.

Runström neste
Fredrikstad kan også være på vei til å sikre seg en annen forsterkning. Ifølge svenske Aftonbladet skal tidligere Molde-spiller Björn Runström være høyaktuell for klubben.

28-åringen, som var i Molde på lån fra Odense i 2010, har lagt et par vanskelige sesonger bak seg.

FFKs sportssjef Joacim Jonsson bekrefter interessen.

– Vi har diskutert Björn, men har ikke kommet med noe bud enda, skriver han i en SMS til avisen.

På direkte spørsmål om en overgang kan bli aktuelt, svarer han:

– Det skjer noe fredag, i så fall. Vi utelukker ingenting.

Björn Runström ble hentet hjem til Hammarby i fjor, men klarte ikke leve opp til de høye forventningene. Deretter gikk ferden videre til amerikanske New England Revolution, men heller ikke der fikk han forlenget sin korttidsavtale. Nå kan altså plankebyen bli neste stopp. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.