RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk seier av «norske» Heerenveen

Sist oppdatert:
Heerenveen tok en sterk hjemmeseier mot PSV Eindhoven søndag ettermiddag.

HEERENVEEN - PSV 2-0:

Både Martin Ødegaard (18) og Morten Thorsby (21) spilte fra start i det som ble en solid forestilling av Heerenveen. I tillegg fikk Nicolai Næss (24) sin debut i Herrenveen-trøya da han kom inn som innbytter cirka 10 minutter før slutt.

Arber Zeneli og Reza Ghoochannejhad kunne notere seg for en scoring hver i oppgjøret som endte 2-0 til hjemmelaget.

Drømmestart

Det ble ingen målpoeng på de norske spillerne, men både Thorsby og Ødegaard leverte en godkjent kamp for de hvite og blå.

Heerenveen fikk en drømmestart på kampen og ledet 2-0 allerede etter 6 minutter. Da 37 minutter var spilt, så det enda lysere ut for Jurgen Streppels menn da dommeren korrekt viste ut PSVs Hirving Lozano for en stygg stempling.

Like før pause holdt Ødegaard på å øke ledelsen til 3-0 da han tok med seg ballen langs sekstenmeteren og skrudde ballen mot lengste hjørnet, men dessverre fikk Jeroen Zoet slått ballen til corner.

Stor Ødegaard-sjanse

Etter 58 minutter var Ødegaard igjen nære scoring da Heerenveen fikk frispark fra 27 meter. Nordmannen fikk nylig drømmetreff på frispark i U21-landskampen borte mot Kosovo, men søndag ettermiddag gikk avslutningen noen centimetere over krysset.

Heerenveen var det beste laget også i andreomgangen, og fikk en glimrende mulighet til å score nok en gang da dommeren pekte på straffemerket i det 72. minutt.

Men fra ellevemeteren klarte ikke målscorer Ghoochannejhad å overliste PSV-keeperen.

Da 90 minutter var unnagjort stod det fortsatt 2-0 til Heerenveen som dermed fortsatt er ubeseiret etter fire kamper i årets sesong. De ligger nå på 5. plass med åtte poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere