RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Adam Ihse (Scanpix)

Sterk seier uten Hareide

Åge Hareide sonet karantene da Örgryte tok skalpen til medaljejaktende Kalmar.

ÖRGRYTE - KALMAR 4-2:

Forrige runde gikk det ikke så bra for Åge Hareide og Örgryte, da Norges tidligere landslagstrener ble utvist sammen med to av sine spillere.

Lørdag reiste Örgryte seg mesterlig, da Kalmar kom på besøk for å tette luka til serieleder AIK til bare to poeng. Og det skjedde med karantenesonende Hareide på tribunen i stedet for benken.

Markus Gustafsson og Alvaro Santos scoret hvert sitt mål for Örgryte i første omgang, og sørget for 2-0-ledelse for hjemmelaget ved pause.

Jimmie Augustsson reduserte før Alvaro Santos igjen ga nedrykkstruede Örgryte en tomålsledelse. Drøyt 20 minutter før slutt spilte Santos så fram Sebastian Johansson til 4-1-målet som punkterte kampen.

Daniel Sobralense reduserte til 2-4 fem minutter før slutt.

Örgryte klatret dermed opp til kvalikplass i Allsvenskan, takket være bedre målforskjell enn Djurgården. Det er nok en plassering Åge Hareide vil være svært fornøyd med etter sesongslutt, selv om det vil innebære kvalifiseringsspill. Det er nemlig hele sju poeng opp til Brommapojkarna og neste trappetrinn i tabellen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere