*Nettavisen* Sport.

Sterling: - Min beste kamp

Citys Raheem Sterling (til høyre) testet krefter mot Simon Francis og Bournemouth i helgen.

Citys Raheem Sterling (til høyre) testet krefter mot Simon Francis og Bournemouth i helgen. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Nå setter Raheem Sterling synet mot Sevilla.

Etter tre scoringer mot Bournemouth ser Manchester City fram mot større mål.

Onsdagens hjemmemøte mot Sevilla i mesterligaen blir det første av dem.

Sterlings friske opptreden i helgen var hans beste siden overgangen fra Liverpool.

– Dette var min beste kamp til nå for City. Jeg kom meg til sjanser, og jeg satte dem. Det er jeg veldig glad for, sa unggutten til klubbens hjemmeside.

– Bevegelsen på topp og pasningene fra midtbanen har stemt virkelig bra i de siste kampene, og vi har virkelig spilte bra fotball med god flyt. Men nå handler det først om Sevilla og deretter om kampen mot Manchester United kommende søndag, sa Sterling.

Hemsko

Med superduoen Sergio Agüero og David Silva begge ute med skader, så passet det utmerket for City at Sterling scoret tre da Bournemouth ble slått 5-1. Før landslagspausen ble Newcastle slått 6-1, og 11 scoringer på to kamper sier sitt om formen til den engelske serielederen.

Men.

Det er et stort men når det kommer til Manchester City og mesterliga. Der har de mislyktes gang på gang.

Manchester City vant sesongens fem første i Premier League, bare for å tape 1-2 hjemme for Juventus i den første kampen i gruppe D i mesterligaen sist måned. En straffescoring av Sergio Agüero sørget for at Borussia Mönchengladbach ble slått i den neste.

Unngå skader

Nesten like viktig som seier mot Sevilla blir det å unngå nye skader for manager Manuel Pellegrini. Det kommende oppgjøret mot Manchester United ligger i bakhodet.

I tillegg til de nevnte spissene er også Aleksandar Kolarov og Gaël Clichy skadd. Det et åpner opp for Bacary Sagna på venstrebacken. Kaptein Vincent Kompany ble hvilt mot Bournemouth, men er ventet tilbake i startoppstillingen mot Sevilla. Det er også en viss usikkerhet rundt Yaya Toure. Ivorianeren måtte ut etter halvtime i helgen.

For Jesus Navas blir kampen i Sevilla spesiell. Manchester City vingen spilte 393 kamper for Sevilla før byttet til engelsk fotball i 2013. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.