*Nettavisen* Sport.

Sterling i storform for City

SCORET IGJEN: Manchester Citys Raheem Sterling. Foto: (Getty Images)

Nykommeren med to nye mål.

VIETNAM - MANCESTER CITY 1-8:

Manchester City betalte rundt 50 millioner pund for å hente Raheem Sterling fra Liverpool nå i sommer. Den unge kantspilleren har fått en god start på karrieren i lyseblått og nettet to ganger mandag.

City møtte Vietnams landslag i en treningskamp og vant stort.

Sterlings første scoring var Citys andre i kampen og avslutningen var av det snertne slaget. 20-åringen plukket opp ballen på kanten av 16-meteren og satte den pent og høyt i motsatt hjørne. Vietnams keeper, som ikke hadde noen god dag på jobben, sto bare og måpte.

Sterlings andre mål var også pent. City brøt høyt oppe på motstanderens banehalvdel og ballen havnet hos den unge engelskmannen. Han kombinerte fint med en medspiller før han satte ballen trygt i nettet.

Dette var de lyseblås fjerde mål i kampen.

Det var Aleksandar Kolarov som sendte City i ledelsen tidlig. Sterling la altså på til 2-0, før David Silva var mannen som scoret 3-0.

Sterlings andre ga altså 4-0, mens Kolarov, David Silva, Marcos Lopes, og Jose Angel Pozo scoret de øvrige målene for det engelske laget.

Nguyen Van Quyet scoret trøstemålet for Vietnam.

Manchester City ble nummer to i Premier League sist sesong, et stykke bak ligavinner Chelsea, men har sett lovende ut i sesongoppkjøringen.

Det er ventet at City ikke er ferdighandlet i sommer og stjernen Kevin De Bruyne er blant de som kobles med en overgang til Etihad.

P.S. Inter-trener Roberto Mancini bekreftet at italienerne låner Citys Stevan Jovetic den kommende sesongen. Inter skal ha opsjon på kjøp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.